maanantai 1. syyskuuta 2008

Kantria

Minä-kirjan uusi sivu on taas Inspiroidu-haaste. Haasteena oli skräpistää jotain valmiista mallisivusta. Aiheen tai värimaailman kopioiminen karsiutuivat heti, koska olen ne kirjalleni jo määritellyt. Päätin siispä matkia leiskan elementtejä mahdollisuuksien mukaan. Koska mallisivun kuva oli pystysuuntainen ja minulla vaakakuva, käytin mallisivua 90 astetta vastapäivään käännettynä. Postaan kuvan sivustani sekä oikeassa asennossa että 90 astetta käännettynä, jos vaikka joku haluaa vertailla mitä missäkin on. Tietokoneen ääressä tulee niska muutenkin niin herkästi kipeäksi, saati jos pitää istua pää vinossa ;-)
Omia lisäyksiä ovat sivun ulkopuolelle tunkeva tab (c&w) ja lisää tekstiä sisältävä tagi, jossa nauha ja helmiä.Käännetystä kuvasta jätin tagin pois, niin kopsatut elementit näkyvät paremmin: keltasävyinen pohja, kuviopapereiden, otsikon ja tekstilappusen asettelu, kuviopaperin tab, kuvan ali kulkevat renkaat, vasemmassa reunassa vihreä frill markkeeraa mallin punaista kasvia ja valkoiset kukat tähtiä ja sydänrivistö punaista numeronauhaa. 

En olekaan ennen kopioinut näin suoraan. Hauskaa oli tämäkin! Aluksi mietin, tuleeko tästä skräpistys ensinkään, mutta loppujen lopuksi samoja elementtejä kertyi aika paljon.

Saako muuten tekstistä selvää? "Olen ainoa tuntemani ihminen, joka pitää kantrista." Piilossa lisää yksityiskohtia tästä oudosta mieltymyksestäni ;-)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eipä tunneta muuten kuin Inspiroidu-haasteblogin kautta, mutta minäkin tykkään kantrista - ja saan kuulla siitä kyllästymiseen asti muulta perheeltä. Mutta tykkään silti! Kivan sivun olit saanut aikaiseksi ja juuri oikeanlaisen minä-kirjaan!

Susa kirjoitti...

Kiva idea skräpistää eri suuntaisesti alkuperäiseen nähden :)

sannika kirjoitti...

Ommu, hauskaa että on kohtalotovereita! ;-)

Susa, kiitos kommentista - onneksi keksin kääntää mallia koska alkuun oli tosi vaikea keksiä mitä tekisin.