keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Ovi-deco

Ovi-deco tupsahti postilaatikosta alkuviikosta. Olipa mukavaa ja vähän jännittävääkin nähdä, millainen siitä tuli. Tietenkin tosi hieno! Kiitokset kaikille osallistujille!

Kannen tein itse.
Alicen Eliisa-sivu siirtyy ovesta avaimiin. Kauniit kellastuneet sävyt, tosi symppis tuoli ja musta lintu, joka on esiintynyt Alicen korteissakin. Viekö lintu avaimen?
Millamin taianomainen ovi vie salaiseen puutarhaan. Maisema on koristeltu kimalteella ja se korostaa satumaista tunnelmaa, mutta ikävä kyllä ei näy skannauksesta. Sivusta tulee vähän mieleen F.H. Burnett.
Viken sivu kyselee isän unelmatyötä. Tästä tulee hauskasti mieleen kevään ATC päivässä -haasteen sarja, josta vaihdoin Viken kanssa kaksi korttia.
Marin sivusta tulee mieleen kaksi ATC:ta, jotka sain häneltä vaihdossa keväällä. Ihana täti lähdössä seikkailuun! Tyylikkäät tapetit vaan jäävät kotiin, kun suuri maailma kutsuu.
Voi. Kirsin herkkä, hauras lapsi, pitsiä ja suojaavat oksat. Kaunis.
"Toisinaan mietin, onko minun pakko avata kaikki ovet." Hyvä kysymys Emmolta. Ehkä ei kaikkia ovia? 

Kun aiheena on ovi, on melko ilmeistä että sen voi avata. Ja kun Xingin oven sai auki, olin aivan hämmästynyt :-) Ja vielä vaakasuuntainen sivu, vähänkö minut on helppo yllättää.. Ovi on kaunis niin ulko- kuin sisäpuolelta. Ihanaa että ovi aukeaa suloiseen pilvitaivaaseen. Murrettujen värien decossa se näyttää tosi raikkaalta!
Inkun ovesta pääsee kurkistamaan herra neuvosta, ministeriössä on meneillään jotain todella hämärää... Ovela tuo suurennuslasi. Taustapaperi ja leimat toimivat saumattomasti yhteen.
"Tänään on aivan liian kaunis päivä sisällä oloon. Oven toisella puolella odottaa kaunis ja raikas syysilma." Edessä tyylikäs kävelylenkki, ylellistä tunnelmaa Nelssonin sivussa.

4 kommenttia:

Pia K kirjoitti...

Oi miten hienoja! Onneksi olen omaa sivuani jo suunnitellut, muuten olisi voinut olla vaikeaa keksiä mitään omaa näiden upeiden töiden jälkeen... Vielä kerran kiitos kun jaksat odottaa!

Minna Enqvist kirjoitti...

Upea kokonaisuus!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kun sain osallistua! :) Sopiiko sinulle jos nappaan tuon skannauksesi talteen, unohdin nimittäin kokonaan skannata oman sivuni?

sannika kirjoitti...

Pia, odottelu ok. Oikeastaan niin päin että kiitos kun hoksasit laittaa decon eteenpäin, muut eivät joutuneet odottelemaan ja voit tehdä jos/kun siltä tuntuu :-)

Emmo, niin on! Kiva kun olit mukana!

Ja Inkku samoin! (Ja muut :-) Ota toki kuva tästä talteen.