tiistai 17. helmikuuta 2009

Oma listani: Elämäkerrat

Sainpas valmiiksi ensimmäisen Listamania-sivuni, aiheena kirjat. Ihmeen kauan kesti, ottaen huomioon että olin itse keksinyt aiheen ;-)

Lukeminen on minulle rakas harrastus. Luen kausittain, välillä paljon ja välillä en juuri mitään moneen viikkoon. Lempikirjat-sivun päätin tehdä elämäkerroista. Kuvasin tosin jo romaanejakin, joten voi olla että teen vielä toisenkin kirjasivun.

Pohjana Bazzillin kartonki (4 x 8 tuumaa), jota värittelin pinkillä ja valkoisella musteella. Kirjat kuvasin oranssin kartongin päällä, joten niiden taustalle tuli valmiiksi pohjaväri. Valokuvan reunat on revitty ja taustaakin vielä hiottu hiekkapaperilla. Tekstit kirjoitin valkoisille paperisuikaleille, jotka ompelin pohjaan kiinni. Näyttää yksinkertaiselta, mutta kyllä siinä vaan saa aikaa kulumaan. Kirjaimet ja numerot Collage Press.

Oikean reunan kukat ovat alkuperältään jotain ihan muuta kuin askartelutarvikkeita, tunnistaako joku?

---
Edit: listaanpa kirjat vielä tähän. Kansien kuvista tuli niin pieniä, ettei tekstejä näe lukea kunnolla. 
  1. Asha Miró: Gangesin tytär
  2. Lance Armstrong: It's not about the bike
  3. Umayya Abu-Hanna: Nurinkurin
  4. Boris Becker: The Player
  5. Chris Heath: Feel. Robbie Williams

4 kommenttia:

Anski kirjoitti...

Oi kun nätti!
Mitä kirjoja nuo 1. ja 3. ovat?
Ainiin, pitänytkin lukea tuo Robbie Williamsin kirja, kiitos muistutuksesta!

sannika kirjoitti...

Hyvä kun huomasit, en tullut ajatelleeksi että kaikki ei tunnista mun lempikirjoja kansikuvien perusteella :-) LIsäsin kirjojen nimet.

xing kirjoitti...

Minäkin tunnustan tiiranneeni kansikuvia, kun en aluksi huomannut erillistä listaa. Tunnistin vain kolmannen eli Anskin kanssa olisimme saaneet melkein listan valmiiksi :)

Ja villi arvaus: voisivatko olla sisustustarroja, jotka on tarkoitus kiinnittää seinään, oveen tms.?

sannika kirjoitti...

Eipä ollut sisustustarroja, vaan Libressen jonkun art editionin kääreestä leikattuja kuvioita. En muuten ollut ensimmäinen joka niitä on käyttänyt!