keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Hei mikä on noin hauskaa?

Kevätsiivouskuvat oli valmiiksi tulostettuna, joten oli ilmeistä että osallistun siivousaiheiseen Inspiroidu-haasteeseen.Tähän piti tulla paljon kuviopapereita, mutta näköjään leikkasin ne pois. Ajattelin tehdä vasempaan ja oikeaan reunaan piparireunat, mutta teinkin niitä moneen muuhunkin paikkaan ja joihinkin paikkoihin vielä kahtena kerroksena. Leikkasin piparikuvion EK Successin kulmaleikkurilla. Sillä saa tehtyä yhden pikkukaaren kerrallaan, joten leikkuria tuli käytettyä aika paljon. :-)

Leiskaan tuli maalia kahdella tavalla: pohjakartongissa on maalipisaroita (tai ehkä maalisumua?)  ja kuviopaperissa tekstin alla pari raitaa värejä himmentämässä. Huopalinnut olen leikannut itse Jenni Bowlinin lintujen mukaan ja ommellut kiinni. Paperit ja chipboard-sydämet Heidi Grace. Kirjaimet AC.
Kevättä!

5 kommenttia:

baula kirjoitti...

Keväinen tämä kyllä on. Aivan upeat värit! Ihania huopalintusia ja isoja piparireunoja. Pakko ois saada minunkin se leikkuri!!

Veeruliiru kirjoitti...

Tykkään hurjasti sun kuvien asettelusta ja noista huopalinnuista ja väreistä! Voin vain kuvitella tuon isoimman kuvan päähenkilöillä olevan tosi veitikkamaiset ilmeet!

Anonyymi kirjoitti...

onpa hyväntuulinen sivu! tosi kivat värit! erityisesti tykkään noista supersuloisista huopalinnuista.

Pia K kirjoitti...

Ihana hyväntuulen ja ilkikurisen hulluttelun sivu :) Nätti ja värit ja kuviot ja vaikka mitä kivuutta!

xing kirjoitti...

Ihana! Vaikka ei valokuvien ilmeitä näekään, ne voi kuvitella, niin makealta tuo nauru näyttää :) Ja huovankäyttösi on aina pop!