keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Anna hyvän kiertää

Osallistuin viime vuoden puolella Anna hyvän kiertää -ketjuun. Sain mukavan yllätyksen heti tammikuussa ja nyt sain valmiiksi omat lähetykseni, jotka varmaankin kolahtavat Xingin ja Tuttelin postiluukuista tänään.
Itse tehtyjä koristeita siis. Perhoset virkkasin tammikuussa, kun käytin yhtä omassa leiskassani. Erilaisia itsetehtyjä kukkasia olen nähnyt netissä siellä täällä, ja kokeilin niiden tekemistä itsekin. 

Kukkasiin lipsahti hapollisia materiaaleja, joten niitä voi käyttää vaikka korteissa (paitsi jos ei ole niin tarkka hapoista, niin toki skräppäilyssäkin). Nappikukkasissa on vanhaa kellastunutta paperia ja isossa kukassa silkkipaperia. Tykkään kyllä kellastuneista kirjan sivuista ja olen nähnyt niitä käytettävän tosi hauskoilla tavoilla, joten ehkä pitäisi hankkia sellaista suihkautettavaa neutralisoijaa. 

3 kommenttia:

Pia K kirjoitti...

Voi miten kivoja koristeita! Mutta mitä on suihkutettava neutralisoija? Siis happo-ongelman voi jotenkin kiertää? En olekaan kuullut, sehän on ihan mahtava juttu!

sannika kirjoitti...

Olen kuullut sellaisesta kuin Archival Mist, mutta en ole sen tarkemmin vielä perehtynyt hintaan, valmistajaan tai ostopaikkaan. Omuli ainakin on maininnut käyttäneensä sellaista.

tutteli kirjoitti...

Kiitos, kiitos, kiitos! Tulivat perille jo aiemmin, mutta nettiin en ole päässyt.
Näistä keksii kaikkea ihanaa!