perjantai 29. toukokuuta 2009

Kotihommia

Inspiroidu-haasteessa oli tarkoitus tehdä taustapaperi itse leimaillen. Leimasin kartongin vasempaan reunaan "konseptipapereita" tarinointileimalla. (Tarinointi leviää edelleen :-) Tulikohan niitä tarpeeksi? Kesken prosessin nimittäin harhauduin - iso pöytä oli suojattuna lasten askartelujen jäljiltä ja huomasin, että olisi loistava tilaisuus ilman sotkuja suihkia Maya Mistiä, joka on odotellut käyttöä jo jonkin aikaa. Ostin sitä oranssina, ruskeana, mustana ja hopeanvärisenä jostain alennusmyynnistä, ja suihkeitten saavuttua huomasin että en käytä noita värejä juuri ollenkaan - oranssikin on ihan erilainen kuin usein käyttämäni karkkioranssi. Mutta tähänhän se sopi. Ehkä joskus johonkin muuallekin.
Olet auttanut kotitöissä pienestä pitäen. Sinusta on ollut kovasti apua. Ihan kaikki ei ole ihan aina onnistunut, kuten kuvassa...

Kerran kaupasta tullessani pyysin sinua laittamaan vessapaperit paikoilleen. Se oli sinulle mieluinen homma ja sen jälkeen täydensit vessojen varastot oma-aloitteisesti! Ja kun vessapaperisäkki varastossa oli tyhjä, kerroit että pitäisi hankkia lisää. Hienoa, että huomaat itse, mitä pitäisi tehdä!"

Tilaa jäi vielä, joten voi olla että lisäilen tekstejä myöhemmin, jos jotain tähän aihepiiriin liittyvää vielä tapahtuu. :-)

Jos muuten jotakuta kiinnostaa käyttää vessapaperia skräppäilyssä, niin tiedoksi, että se on hapotonta, ainakin tämä peruskeltainen. Ehheh! Menee ehkä mauttoman rajoille, mutta kuvalle ompelemassani kehyksessä tosiaan on vessapaperia, jonka ompelun jälkeen revin pois ja jätin vain vähän. Se on livenä aika hauska, mukavan kolmiulotteinen. Mutta ei ehkä sovi ihan mihin aiheeseen tahansa! ;-) Hmm, mikähän olisi vastaava pehmeä kuituinen paperi, mitä voisi käyttää muihin aihepiireihin liittyvissä sivuissa?
Kuplatarrojen käytön uhkasin matkia Hempalta nähtyäni hänen niillä tekemänsä napit ja nyt sen tein. Huh, kuplatarrat ovat ensimmäisiä hankkimiani skräppäilytuotteita... Kauan kesti, että pääsivät käyttöön. (Vinkkinä harrastusta aloittaville, että ei ole pakko ostaa kaikkea mitä näkee, etenkään jos ei ole mitään ideaa, mihin tarviketta aikoo käyttää.)

Muuten, kun tämä meidän vessapaperivastaava kerran housuvaippaa päälleen vetäessään repäisi sen rikki, hän ehdotti että sitä voisi käyttää askartelussa. Tuolloin torjuin ehdotuksen, mutta nyt vessapaperia käytettyäni tulee mieleen, olisiko se rikkinäinen puhdas vaippakin pitänyt laittaa talteen, ehkä sitä tosiaan olisi voinut käyttää! ;-) 

Hyvä että kesäloma alkaa, minulla on näköjään vähän levottomat jutut :-)

7 kommenttia:

Anski kirjoitti...

Hieno! Vitsit minäkin haluan tuollaista suihkemaalia, näyttää ihan mielettömän ihanalle tuo jälki, oijoi!
Tuo vessapaperin käyttö on kyllä hyvä oivallus. Näyttää itseasiassa tosi hyvälle! Tuota ideaahan voisi käyttää myös talouspaperin kanssa. Tai vaikka joidenkin lautasliinojen.

sannika kirjoitti...

Lautasliinojen! Tietysti! Huippua!

baula kirjoitti...

Meni hetki ennen ku tajusin, mikä kuvassa on vikana. :D Loistava apuri. Suihkemaali kuulostaa ja näyttää tosi kivalta samoin kuin vessapaperi tosin ehkä lautasliina versiona. :)

xing kirjoitti...

Hauska ja arkinen. Ei minusta vessapaperissa ole mitään levotonta :) Kreppipaperin joustavuutta voisi myös kokeilla

Kuplatarrojen kohtalo kuulostaa erittäin tutulta, minullakin sellaisia oli kaapissa vuosikausia käyttämättä. Ja suihkutettavien värienkin kanssa on vähän niin ja näin... Mutta näyttävät kivoilta!

Laurana kirjoitti...

Hih, loistava kuva :D Vessapaperi on tosi kiva idea, näyttää hauskalta ja on tietty just passeli tähän aiheeseen :)

Veeruliiru kirjoitti...

Siis tää on niin järisyttävän upea!!! Voi että... Siis nauroin ihan kunnolla itse tarinalle ja ihastelin sun oivalluksia! Vessapaperi on lisätty sivuun hienolla tavalla....

Pia K kirjoitti...

Tää on niin kiva, en tajua etten ole kommentoinut! Siis pahvinväriä, oranssia, ompelua, kiva tarina... ja vessapaperi on just sopivan asiallista sekä aiheena että materiaalina :) Musta juuri tuollainen vie skräppäystä oikeaan suuntaan - ei sen tarvitse olla niin vakavaa ja siloiteltua.