tiistai 19. toukokuuta 2009

Yksiväristä... not.

Aloitin tämän leiskan tekemisen viime viikolla, ja suunnittelin osallistuvani yksiväriseen Inspiroidu-haasteeseen turkoosilla. En kuitenkaan saanut sivua valmiiksi ajoissa, joten pääsin lisäämään oranssia ja keltaista. Kesää!Otsikko on ensimmäinen kokeilu uusilla Artemion kirjainleimasimillani ja tykkään kirjaimista kovasti! Näin isoja leimattuja kirjaimia minulla ei aiemmin ole ollutkaan. Leimasin eri kartongille, leikkasin kirjaimet irti ja kiinnitin kohotarroilla. Artemion kirjaimissa muuten oli nuo ä:n pisteet valmiiksi parina, joten ääkköset on helppo leimata. Samoin olisi valmiina cedilla, circumflex ja muut kirjainten lisät, mutta niitä tuskin tulen tarvitsemaan. ;-)

Jostain kangaskätköistä löysin turkoosia tylliä, josta tein nappikoristeen. Englanniksi noita nimitetään yo-yoksi, suomenkielistä termiä en tunne. Kertokaa joku jos tiedätte! Teko-ohje on täällä, ja lopuksi nappi päälle.
Ja sitten vaan taas odotellaan kesäaurinkoa! :-)

4 kommenttia:

Minna Enqvist kirjoitti...

Kivat kirjaimet, mistä olet leimasimet hommannut?
Ootkos muuten huomannut että puuhailemme skräppäily risteilyä ruotsiin?

Pia K kirjoitti...

Onpa pirteän, kesäisen värinen ja iloinen sivu :)

xing kirjoitti...

Minäkin tykkään väreistä ja otsikon kirjaimista. Myös tyllikukkanen on aika ihana :)

Anski kirjoitti...

Uu, kivan kesäisen raikas sivu! Tulee hauska efekti tuosta kun valokuvan vesitausta näyttää lähes samanväriseltä kuin taustapaperi, kuin kuva jatkuisi koko alueelle :)