keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Ompelua överiksi

Huh huh, ikinä ei varmaan kukaan ole käyttänyt näin paljon aikaa näin pienen asian dokumentointiin... Inspiroidu-haasteena oli koristella sivu käsin ommellen. Ompelen otsikoita, nappeja ja huopaa leiskoihini käsin aika useinkin, joten ajattelin tehdä jotain muuta. 
Selasin mummulla äskettäin ilmestynyttä Kotiliettä, bongasin siitä magnolia-kirjontamallin, ja päätin ommella sen leiskaani. Ruskeat osuudet kestivät 3 Sinkkuelämää-jaksoa, alempi kukka elokuvat Todistus sekä Tyttö ja helmikorvakoru ja sitten ajattelin että perjantai on aika pian ja ompelin ylemmän kukan eilen päivän mittaan ilman mitään audiovisuaalista viihdettä. Paperille kirjonta on mukavan meditatiivista hommaa, mutta ei kamalan nopeaa. (Varsinkaan jos katsoo telkkaria samalla. ;-)

Kirjottu kuvio oli melko hallitseva, ja leiskaa oli mielestäni vaikea koota. Olen vierastanut suurikuvioisia papereita ja sitten menin tekemään sellaisen ihan itse... Luulen että kuitenkin tykkään lopullisesta asettelusta. 

Punaiset palaset ovat kertakäyttöisten syömäpuikkojen pakkauksesta, jonka laitoin talteen eilen, kirjontaosuuksien ollessa jo lähes valmiita. Juuri sopiva ajoitus poiketa herkuttelemassa nuudeleilla! :-) Opastus sopii aiheeseen aika passelisti, ja tekstit ovat hassua väärinkirjoitettua englantia. Tässä menevät nyt japanilaiset ja kiinalaiset elementit iloisesti sekaisin, mutta menkööt. Olen niin suurpiirteinen :-)
Ruskeat maalit suihkin kartonkiin kirjottuani kukkien varret, ennen kukkasia. Alkoi vaikuttaa siltä, että tuskin onnistun yhdistämään sivuun kuviopapereita, mutta halusin kuitenkin kartonkiin jotain elävyyttä. Suihkiminen sinänsä oli oikea ratkaisu, mutta valmista leiskaa katsoessani toivon, että olisin suihkinut vähän eri lailla. No, hyvä että jää parannettavaa :-)

11 kommenttia:

pikkuhelistin kirjoitti...

No huh, onpa hullun hienot kukat! Tykkään tästä aivan liikaa :)

Laurana kirjoitti...

Jestas, oletpa jaksanut väkertää! Lopputulos on upea, ihan älyttömän hienot kukat :)

Coloradoauli kirjoitti...

Tosi mielenkiintoinen, monipuolinen ja silti niin tasapainoinen sivu. Hieno homma! :)

ommu kirjoitti...

Siis voi vitsi, että jaksoit! Aivan kerrassaan hienot kukat - ja vielä magnolioita! Suosittelen edelleen elokuvien katsomisen ohessa siis kirjontaa :)

baula kirjoitti...

Vautsi! Älyttömän hienot kukat, mulla kun meinas mennä hermot jo muutamassa pistossa.. :D Tikkujen käärepaperi on hyvä oivallus ja suihkeet näyttää taasen hyvältä.

Laura kirjoitti...

vau! tuossa on ollut kyllä hommaa mutta ihan varmasti oli kyllä sen arvoistakin! :) Näyttää tosi hienolta!

ninarsku kirjoitti...

Ihan älyttömän upeat noi kukat! OOh ja vau.

Veeruliiru kirjoitti...

Siis UPEAT kukat!!! Magnoliat sopii hienosti sushi-aiheeseen ja yleiseen tunnelmaan. Samaa mieltä Baulan kanssa; tikkujen suojapaperi toimii loistavasti koristeena ja värin antajana!

xing kirjoitti...

Ooooh! Minäkin ihailen noita kukkia ja sitä työmäärää mikä niihin on mennyt. Mahtavan näköisiä

Anski kirjoitti...

Näyttääkin kyllä siltä että on vierähtänyt muutama tovi noita kukkia tehdessä! On kyllä sen arvoistakin, sillä sivu näyttää ihan mielettömän upealle.

kata kirjoitti...

apua! aivan ihania! ♥