tiistai 11. elokuuta 2009

Aina kannattaa valittaa

Joskus aiemmin jo tuskailin vinyylisten Daiquiri-Thickersien kanssa, koska niiden tarra ei oikein pitänyt. Muutama viikko sitten olisin käyttänyt samettisia Black Tie -Thickersejä, mutta niiden tarra ei tarttunut ollenkaan. Laitoin sähköpostia American Craftsille, ja ystävällisessä vastauksessa pyydettiin odottamaan korvaavaa tuotetta.
Tänään lähetys saapui perille. Ihan kivaa saada postissa 5 pakkausta Thickersejä... Tämä taitaa olla ihan malliesimerkki siitä, miten harmistuneita asiakkaita kannattaa kohdella!

Cosmo Cricketillä taas on toisenlainen palvelu - poikkeapa heidän sivuillaan painamassa DHPB-nappulaa sivun oikeassa yläkulmassa.

6 kommenttia:

omuli kirjoitti...

Mulla on ihan sama kokemus American Craftsilta (ja nimenomaan niiden samettipintaisten kirjainten kanssa). Sain myös korvaavan tuotteen (+ extraa) ja vielä sain itse valita mitä kirjaimia haluaisin tilalle. Loistavaa asiakaspalvelua!

elinarsku kirjoitti...

no huh huh! olis siis sittenkin pitänyt valittaa, kun omat vinyylikirjaimet ei pysyny kiinni. oon vaan epätoivoisesti koittanut kiinnittää niitä liimakynällä. ens kerralla sit. tuollaista sen asiakaspalvelun pitääkin olla! hyvä!

xing kirjoitti...

Minä kiinnittelen niitä Glossy Accentsilla. Olisi kyllä kannattanut valittaa.. Ja hienoa, että jaksoit valittaa; vaiva palkittiin (ja ehkä ne joskus kehittävät aakkosiin liiman, joka pysyy kiinni..)

Anski kirjoitti...

Hyvä että joillakin asiakaspalvelu toimii, antaa kyllä positiivista kuvaa :)
Hih, hauskoja noi cosmo cricketin :D

Hemppa kirjoitti...

Onnea, sä voitit mun blogiarvonnassa. Laita sähköpostia, joohan?

Mä valitin joskus vuosi sitten samasta asiasta American Craftsille ja sain myös korvaavan tuotteen. Kertoivat myös, että nimenomaan niissä vinyyliaakkosissa on ollut eniten ongelmia. Liimaa ollaan kuitenkin vaihtamassa. Mutta siis ihanaa, kun asiakaspalvelu toimii!

Ja kiitos linkistä Cosmo Cricketin aluevaltaukseen, pitäisköhän tilata? :)

Ella Eliisa kirjoitti...

Muakin odotti iloinen yllätys kun kuvittelin saavani "vain" korvaavan tuotteen. Aikoinaan reklamoin ihan niitä Remarks -kartonkikirjaintarroja, mutta sain tosiaan jotain kymmenen arkkia muistaakseni paluupostissa, eri värejä ja fontteja. Se oli kyllä huippua!

Ongelmia on edelleen thickerseistä daiquirin kanssa, mutta jostain syystä en oo kehdannut (?) tai jaksanut enää uudelleen reklamoida. Varmistan ne liimalla eikä siinä lopulta kauaa mene. Kyllähän se ärsyttää kun ei liimat pidä, mutta...

Vinyyliaakkoset sama juttu, mutta niitä mulla ei monia olekaan.

Tykkään kuitenkin AC:n kirjaimista niin paljon, että "ihan sama"! :D