maanantai 24. elokuuta 2009

Meitä on 3

Tähän leiskaan sattui käyttöön ColorCore-kartonki, joten piti miettiä, miten sen hiomisominaisuutta käyttäisi hyväksi. Leikkasin kartonkiin sormiveitsellä nuo etikettikuviot, ja hioin niiden alueet. Reuna hioutui tietysti vaaleimmaksi, joten se erottuu tarkkana. Suojasin hiomattoman alueen sujauttamalla erillisen paperin viillon alle, ja kun hioin reunan suuntaan, hiomapöly kerääntyi näppärästi suojapaperin päälle. Siistiä!
Perinteiset pääsiäiskoristeet höyhenet pääsivät mukaan, muutama pätkä paperinauhaa ja lisäksi kirjaimia. Inspiroidu-haasteessa usutettiin käyttämään ainakin kolmea erilaista kirjainta, mutta tähän tuli hillitysti neljääkin. Ensin on meitä siirtokuvina, sitten on yksillä huopakirjaimilla ja 3 toisilla, mutta huopakirjainten ero jäi turhan vähäiseksi. Lisäsin vielä vinyyliasteriskeja, jotka ovat vähän selvemmin erilaisia.
Kaikki käsinkirjoitetut osuudet menivät jotenkin liian ahtaalle. Tässä tulee nyt mieleen sellainen sana kuin marginaali, mutta tehdessä ei selvästikään tullut...

12 kommenttia:

xing kirjoitti...

Ihana! Hienosti hiottu kartonki ja tykkään siitä, miten höyhenet kehystävät kuvaa

Anonyymi kirjoitti...

tosi hienolta näyttää toi colorcorejuttu! mä olen jotenkin kammoksunut colorcorea kun en ole tiennyt kuinka sitä oikein käyttää. sun tapa onkin tosi kiva! muutenkin asettelultaan ja väreiltään leiska mun mieleen!

Anonyymi kirjoitti...

Mä tykkään kans ja kiitti hyvästä ideasta colocoren suhteen, mulla on niitä muutama tuolla kaapissa. (paperiveitsi varmaan ajais sormiveitsen asian tässä tilanteessa. )

Minna Enqvist kirjoitti...

todella hyvin oivallettu tuon kartongin kanssa, mulla on niitä kansa, mutta en ole oikein osannut ottaa hyötyä irti.

baula kirjoitti...

Tää on mieletön! Kartonki on hiottu ihanasti, paperifrilssit, höyhenet, vau.

Laura kirjoitti...

vau, miten upea!!! Ja tosi mahtava idea tuo. Minullakin on jäänyt colorcoret vielä käyttämättä...+huokaus+.

ninarsku kirjoitti...

Ihanat sormiveitseilyt ja hionnat, näyttää tosi hyvältä tämä sivu! Täytyy skräpistää idea omien colorcorejen kanssa, ovat edelleen käyttämättä hyllyssä, vaikka niitä oli PAKKO saada. Mäkin tykkäsin noista höyhenistä tuon kuvan alla, ihanasti kehystää ja tuo väriä sivuun.

Pia K kirjoitti...

Miten iloiset värit, koko sivu on ihanan pääsiäinen (pääsiäis+mäinen=pääsiäinen :)

Veeruliiru kirjoitti...

Nainen, sä olet NERO!!! =) Aivan loistava oivallus tuon colorcoren suhteen! Pitää pitää mielessä...

Ja höyhenet todellakin kehystävät sivua upeasti... Tää on niin upea!

ommu kirjoitti...

On jo tullut moneen kertaan sanotuksi, mutta vielä kerran: olet kerrassaan kekseliäs, kun hoksasit käyttää colorcorea tuolla tavalla - ja onpas muuten pääsiäismäinen sivu. Meillä perinne on ikivanha ja lorukin pitkä ja kiemurainen.

Anski kirjoitti...

Oi miten kivat nuo leikellyt ja hiotut kohdat.
Ihana pääsiäissivu, niin iloinen :)

sirppis kirjoitti...

Hyvä vinkki Colorcoren käyttöön, ostin niitä Tampereelta innoissani skräppitapahtumasta ja olen vain muutaman käytttänyt taustasivuna.