keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Helmee!

Näin tämän leiskan joskus elokuussa ja ihastuin siihen heti. Rautalankakiemurat, pikku helmet, paljetit, mikä ihanuus! Muistin yhden rikkoutuneen korun, josta saisin helmet. Sitten vaan odottelin sopivaa kuvaa, tarinaa ja tapaa tehdä leiskasta omani eikä ihan täysi kopio.

Tausta on kokonaan aaltopahvia. Se suojasi joskus jotain tilaamaani paperilähetystä, ja olen säilyttänyt sen näppäränä erottajana papereitteni joukossa. Nyt katsoin sitä uusin silmin ja otin käyttöön. Leikkasin leveydestä vähän pois, niin se mahtuu muovitaskuun - se on sen verran paksu, että 12 x 12 -kokoisena ei mahtuisi. Revin pinnan osittain sen kummemmin suunnittelematta, ja siitä tulikin sopivan suunnittelemattoman näköinen.

Huomasin, että tällä kertaa on mahdollisuus toteuttaa kerroksellisuutta alaspäin. Aaltojen rakosiin laittelin liimaa, johon ripottelin helmiä. (Alkuperäisessä leiskassahan oli laiteltu paljetteja, ihania! Onneksi keksin laittaa nämä helmet, niin en joutunut kopioimaan paljetteja... joita käytän kyllä ihan varmasti jossain.)

Kukat ja lehdet askaroin huovasta, samoin otsikko on huopaa. Tarinointi jatkuu toisella puolella, jonne kokoan useampia tytön nukkumaanmenoon liittyviä juttuja. Niitä nimittäin riittää...!
Loppuun vielä muutama yksityiskohta pikku helmistä. Ja oho! Mistä tuo karkki tuohon joutui! Miten onkin naposteltava noin sopivasti askartelun tyylinen! ;-)

PS. Osallistun tällä pyöreitten muotojen Insipiroidu-haasteeseen, onhan tässä pyöreää... Jos helmet lasketaan niin hyvinkin monta!

16 kommenttia:

elina. kirjoitti...

no tää nyt on kyllä ihan karkkimainen ja ykkönen koko leiska!!! mun uusi suosikki! :) ihan paras!

pikkuhelistin kirjoitti...

Tää on vähän liian ihana! Tykkään tästä hirusti paljon enemmän kuin tuosta inspiraationa toimineesta leiskasta :)

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Mun blogissa on sulle tunnustus :o)

Veeruliiru kirjoitti...

IHANA IHANA IHANA!!! Samaa mieltä Pikkuhelistimen kanssa: tää on paljon hienompi kuin inspiraation lähde! Aivan mahtava idea käyttää ronskia aaltopahvia ja hempeitä helmiä yhdessä, ja sitten vielä liimailla ne tuonne väleihin!

ninarsku kirjoitti...

ihana! Mulla on kans ollut suunnitteilla tuo aaltopahvipohja, en vaan ole saanut aikaiseksi. Ja yhdyn tuohon kuoroon, parempi kuin innoittajansa!

Anski kirjoitti...

Aaaaaaaaaaaaaaa miten ihana!!!!!! Tuo pahvi ja koristeet jajajaja ja vitsit miten hauska idea tuo alaspäin kerroksellisuus!

baula kirjoitti...

Ihan mahtava, aaltopahvi helmineen näyttää tosi hyvältä.

Marita kirjoitti...

Tosi kivasti tehty sivu!! Ihanat huopakoristeet ja hyvä idea nuo helmet pahvin urissa.

sirppis kirjoitti...

Oli hauskaa huomata, että käytit myös helmiä, sinä "alaspäin" ja minä "ylöspäin", tässä haasteessa ja että sä meinasit käyttää paljetteja; mä käytin! Mulla oli myös vanha naapurin tytön askartelema helmirannekoru, meinasin sitäkin käyttää, muttei se sit sopinut simpukoihin, se jää odottelemaan tulevaa käytttöä...Tykkään sivustasi, luovalla tavalla käytit aaltopahvia ja niitä helmiä!

ommu kirjoitti...

Mikä luovuuden osoitus jälleen! En voi kuin ihailla kekseliäisyyttäsi. Ja tuo karheuden ja herkkyyden liitto on kyllä ihan ehdoton!

xing kirjoitti...

Minäkin tykkään :) Oivaltava, ihana sivu!

Anonyymi kirjoitti...

vau miten upea. aaltopahvi pohjana on mieletön idea! ja kerroksellisuus alaspäin - :D. tosi kaunis kokonaisuus ja hienoja oivalluksia.

Laura kirjoitti...

Huippumahtava!!!! Kaikki värit on niin kauniita yhdessä :).

sirppis kirjoitti...

Kyselin neuvoja tässä taannoin samettijauheen käytöstä kirjainten tekemisessä, kiitos neuvoista, ostin liimakynän ja kokeilin sillä ja jauheella: teksti on aika kivan oloinen, vai mitä? Tulos blogissani "Samettikirjaimia!"

manssu kirjoitti...

Aivan mahtava leiska!!!

omuli kirjoitti...

Eipä ole paljon lisättävää muiden kommentoijien jälkeen... Tämä sivu on ihan huippu!