lauantai 7. marraskuuta 2009

Kreativ Blogger

Sain Puuhapetenvaimolta Kreativ Blogger -tunnustuksen tässä taannoin. Kiitos! Seuraan sääntöjä sen verran, että kerron itsestäni seitsemän asiaa, joita ainakaan kaikki eivät tiedä. Olen kuitenkin nähnyt Kreativ bloggerin sen verran monella, että en tällä kertaa laita tunnustusta eteenpäin.

1. Profiilissani (tuossa sivun oikeassa reunassa) on ollut ikäni väärin neljännesvuoden verran. Korjasin sen tänään.
2. Minulla oli vuosi sitten elämäni ainoa ikäkriisi. Se kesti muutaman minuutin ja johtui siitä, että tajusin Pete Parkkosen olevan iältään lähempänä tytärtäni kuin minua.
3. Ravintolassa luen usein ensimmäisenä listalta jälkiruoat. Saatan myös valita ravintolan jälkiruoan perusteella. (Suklaakakku.)
4. Istun muutenkin tarpeeksi tietokoneen ääressä, joten yritän vältellä digiskräppäilyn aloittamista. Ikävä kyllä aina vaan useammin tulee mieleen, mitä kaikkea olisi näppärä toteuttaa kuvankäsittelyohjelman avulla.
5. Lähetin juuri itselleni postia... Wreck This Journalini. Nyt jännittää, tuleeko se perille, koska ja millaisessa kunnossa - toivottavasti siihen olisi jäänyt jotain muitakin jälkiä kuin postimerkit.
6. Kun ihastun johonkin uuteen kappaleeseen, kuuntelen sitä repeatilla niin pitkään, että itsekin kyllästyn siihen (läheisistäni puhumattakaan). Viimeisin repeat-kappale on ollut Jay-Z:n (featuring Alicia Keys) Empire State of Mind.
7. Kirjoitan tätä New Yorkissa. Eilen kävimme mm. Empire State Buildingin huipulla, tänään menemme tänne.

2 kommenttia:

millam kirjoitti...

oiii... toivottavasti saamme matkakertomuksen kuvien kera :)

upea tuo aaltopahvi sivusi!

ommu kirjoitti...

Ooooh minultakin! Nauti meidän muidenkin edestä!

Hauskat 7 asiaa :)