torstai 12. marraskuuta 2009

Hyvä postipäivä

Wreck This Journalini saapui tänään hyväkuntoisena. Olin teipannut sen maalarinteipillä kiinni. Avasin kirjan, mutta jätin teipit sivujen reunoihin muistoksi postiseikkailusta. Kirja on teippeineen aika sotkuisen näköinen, voi olla että poistan osan niistä jossain vaiheessa. Mutta vaaleanvihreät tullauslapun jämät pitää kyllä jättää paikoilleen, ja postimerkit tietysti.

Punainen ja vihreä teippi ovat reissulta löytämääni Washi-teippiä eli japanilaista maalarinteipin tyyppistä teippiä. Suihkutin kimalletta teippien ja hintalapun päälle, mutta sitä ei kuvasta huomaa. Muuten en ole koristellut kansia.

Central Parkista keräsin muutaman hienon lehden, mistähän puusta mahtavat olla?

Lempisivuni on tämä kahvilasivu. Olen tehnyt siihen renkaita kahvikuppien pohjilla jo elokuusta lähtien ja dokumentoinut päivämäärän, paikan ja muutaman leivonnaisen. Ihmeen vähän kukaan on läikyttelyyni kahviloissa kiinnittänyt huomiota.

Useimmiten kahvirenkaasta tuli kaunis ja selväpiirteinen, mutta parista kupistä jäi aikamoinen töhry. En ole saanut selvitettyä, millä perusteella töhryiset renkaat syntyivät - ja ongelma jää ratkaisemattomaksi, koska ajattelin nyt lopettaa läikyttelyn. Kun eihän ruoalla saa leikkiä. Ei varmaan kahvillakaan!

8 kommenttia:

Ella Eliisa kirjoitti...

Oon tätä WTJ-projektia seurannut useammassakin blogissa ja täytyy kyllä sanoa, että mahtava idea. Hullu, mutta mahtava! :)

Kivan sekainen juttu.

Laura kirjoitti...

hitsi että se näyttää kyllä hauskalta! Pelottiko postittaa se?

sannika kirjoitti...

Kieltämättä kävi mielessä että harmittaa kovasti, jos kirja hukkuu matkalle. Onneksi ei hukkunut. :-)

Ellis, samaa mieltä, on tämä vähän hullua... ja mahtavaa!

pikkuhelistin kirjoitti...

Voi tuo kahvisivu on aivan loistava! Ja huippua, että kirja löysi takaisin perille :) Mun täytyis kans laitaa taas wtj-juttua blogiin.

Anski kirjoitti...

Näitä WTJ-kuvia on aina ilo kattoa! milloinkohan sitä saisi aikaiseksi hommata itelleenkin, heh :)

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Ne lehdet joita keräilit Central Parkista ovat neidonhiuspuun lehtiä...en tiiä vaik oisitkii saanu sen jo selville, mut pisti silmään, että pohdiskelit mikä mahtoi olla puun nimi,josta lehdet otit.

sannika kirjoitti...

Kiitos puun tunnistuksesta! En ollut saanut sitä vielä selville muuta kautta, joten tosi kiva kun kerroit! Kannatti ihmetellä julkisesti... :-)