perjantai 27. marraskuuta 2009

Junailua

Viime hetkellä innostuin Inspiroidu-haasteen maalausaiheesta. Kovin monipuolisesti minua ei tällä kertaa huvittanut maalailla, mutta tein maaleilla kuitenkin otsikon ja pari pisteriviä. Viimeisenä tehdyn mustan pisterivin ehkä olisi voinut jättää tekemättäkin, mutta siinähän on.

Lippunauhan tekemistä ole suunnitellut jo pitkään, ja tähän se lopulta sopi. Tekstin ajattelin jättää päivänsankarin kirjoitettavaksi, joten tekstisuikaleet ovat vielä tyhjiä.

Ja vinkkinä junajuhlien toteutus: vieraita pyydetään tuomaan omia kiskoja (jotenkin merkattuina) & vetureita mukanaan, ja juhlien aikana rakennetaan massiivinen rautatieverkosto. Tosi hauskaa, ainakin 6-vuotiaitten (+/- pari vuotta) ja minun mielestä! :-)

9 kommenttia:

Anski kirjoitti...

Oi, onpas kivannäköinen selkeä sivu. Otsikko näyttää hyvälle! Hauska idea tuommoinen junajuhla, varmasti kyllä hauskaa!

pikkuhelistin kirjoitti...

Lippunauha toimii tässä loistavasti ja maalattu otsikko näyttää hyvältä. Ihanan reipas ja kaikinpuolin toimiva leiska :)

baula kirjoitti...

Lippunauha pisti ekana silmään, näyttää tosi hyvälle, niinku koko sivu. Ihana idea tuollaiset junajuhlat täytynee pistää muistiin tulevaisuutta varten.

Anonyymi kirjoitti...

aah mikä idea nuo junajuhlat! meillä kun on yksi pieni junahullu poika, tosin tuommoista toteutusta pitää odotella vielä pari vuotta. kivan sivun teit, lippunauha sopii tosi hyvin ja ihanaa saada journaling itse päivänsankarilta!

Pia K kirjoitti...

Kivan näköinen sivu ja ihana juhlaidea! Harmi kyllä meillä taitaa olla pojat jo turhan vanhoja tuohon ihan kavereidensa kanssa, mutta erityiset serkkujuhlat voisi tällä teemalla joskus järjestää, serkkuja kun on monen ikäisiä. Pistänkin mietintään...

Anonyymi kirjoitti...

Lippunauha on aina hyvä!
Terv. Saija

sannika kirjoitti...

Saija, ei ole!!!

;-)

elinarsku kirjoitti...

loistava idea toi junajuttu! ja leiska on mahtava! otsikko ihan paras ja lippunauha myös.
tänään muuten tarttui vihdosta viimein se neliöleikkuri munkin käteen niin tiukasti, että oli se pakko ostaa. muuten sinellin tädit olis voinu katsoa pahasti. :)

Anonyymi kirjoitti...

täytynee pistää korvan taakse tämä junajuhla idea.
sivu näyttää kivalta ja varmasti veilä kivempi se on sitten kun siihen on saatu sankarin kynäilyt.
(livenä tää olis taas varmaan vieläkin hienompi)