keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Suihkeita

Xing kirjoitti juuri kimallesuihkeista. Koska kokeilemamme suihkeet näköjään menevät sopivasti ristiin, kerron lyhyesti omista suihkekokemuksistani. Käytän suihkeita värin takia, en niinkään kimalteen. Esimerkiksi sapluunan kanssa suihkiessa väriä täytyy olla tarpeeksi.
Pidän kovasti ensimmäisenä hankkimistani suihkeista eli Maya Misteistä. Ne eivät sisällä kimalletta ollenkaan, vain väriä, mutta väri on makuuni tarpeeksi voimakas. Koska niissä ei ole kimalteita, niitä ei tarvitse myöskään sekoitella. Maya Mistin käyttö on vähän uhkapeliä - ainakaan minä en täysin hallitse sitä, mihin kohtiin väriä menee, mutta toisaalta se on osa viehätystä. Maya Mist tekee usein myös roiskeita - minua ne eivät häiritse, mutta jotakuta muuta toki voivat häiritäkin. Kuvassa oikean reunan oranssi suihkaus on Maya Mistiä.

Uusin hankintani on vihreä Smooch Spritz, jossa on väri + kimalle, suihkaus kuvassa keskellä. Sitä en ole ehtinyt vielä käyttää missään projektissa, mutta nopeasti sujuneen koesekoittelun ja koesuihkaisun perusteella pidän siitäkin kovasti. Väri on voimakas ja näyttävä. Ja jos haluaa tietää mihin suihkaisee, sekin näyttäisi onnistuvan - väri leviää pienemmälle alueelle kuin Maya Mist. Pullo on tosi pieni, ja litrahinta korkeampi kuin muilla suihkeilla.
Glimmer Mistien suhteen minulla on ilmeisesti ollut huonoa tuuria, sillä hankkimani suihkeet eivät sisällä väriä juuri ollenkaan. Niistä tulee kevyt helmiäisen hohtava pinta - harmi vaan että en toistaiseksi ole ollut kiinnostunut sellaisesta. Vasempaan reunaan suihkutin Glimmer Mistiä, alas Snow Angelia ja ylös Old Lacea ja juuri mitään ei näy. Paitsi märkä kohta siinä, mihin suihkautin useamman kerroksen. Selvästikään ei minulle sopiva tuote.

Mutta jos joku tämän myyntipuheen jälkeen kuitenkin haluaa kokeilla haalean vaaleita Glimmer Mistejä, voisin myydä ne pois. Sapluunakäytössä eivät toimi, mutta esim. koristeiden kimalluttamisessa ilmeisesti toimivat. Old Lace + Snow Angel yhteensä 8 euroa (sis. postikulut). Ostohalukkuudesta voi ilmoittaa kommenttilaatikkoon.

3 kommenttia:

xing kirjoitti...

Varmistan vielä, että oletko kokeillut vaaleita Glimmer Mistejä sabluunan kanssa tummalle kartongille? :)

Anski kirjoitti...

Kiitos vinkeistä! Seuraavana on kyllä hankintalistalla itelläkin joku suihkemaali, kun pelkät maaliroiskeet eivät enää riitä :D

sannika kirjoitti...

Xing, enpä ollut kokeillut ja nyt kokeilin... mutta ei, noissa kahdessa suihkeessa on tosiaan vain lähinnä helmiäiskimalletta, ei peittävää väriä tummalla eikä vaalealla pohjalla. Kiitos vinkistä kuitenkin!