keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Aakkosia

Osallistun Ökömökön aakkoshaasteeseen. Sivun tein aika pitkälle jo talvella, jolloin ajattelin että se on tekstiä vaille valmis. Aiheeseen nähden se oli kuitenkin liian hillitty. Keskeneräinen leiska oli pitämälläni kurssilla esimerkkinä tuosta taitellusta koristeesta. Vinkkinä mahdollisille muille taittelijoille - mitä pienempiä laskoksia malttaa tehdä, sitä hienompi koristeesta tulee. Itse kokeilin vähän isompia ja pienempiä, ja tästä koosta tykkäsin. Napsuliini taitteli koristetta pitkään ja hartaasti, ja siitä tuli aivan upea.

Työhuonetta siivotessani löysin muovisen jättiklemmarin, jonka laitoin leiskan yläreunaan talteen, ja sinne se taitaa jäädäkin.

Aakkoshaasteen myötä innostuin kaivelemaan kirjainvarastojani ja löysin pienet sini-vihreät tarrat. Tein osan tekstistä niillä ja sivusta tuli sopivasti lapsellisempi. Muistelen että ne ovat peräisin Baulalta jostain vaihdosta? Kiitos! Ja nyt tuli tekstikin valmiiksi, albumiin siis.

Kiitokset mukavasta haasteesta!

12 kommenttia:

omuli kirjoitti...

Tämä on ihana, ehkä lempparini sinun sivuistasi! Kaikki on niin kohdallaan, värit, kuva, tarinointi, koristeet... Ihan mahtava!

baula kirjoitti...

Hih, tutuilta näyttää kirjaimet joten paljon mahdollista, että ovat täältä peräisin. :) Hieno tuo koriste!

Elina kirjoitti...

Aivan ihana! Ja kiitokset hyvästä koristevinkistä - näyttää tosi hyvältä. Värimaailma miellyttää tällaista vihreän suurta ystävää kovasti :)

xing kirjoitti...

Kaunis värimaailma ja klassikkoaihe! Ja OMG miten pienille laskoksille olet taitellut tuon koristeen, omat hermoni pettäisivät :D Tosi kivan näköinen. <3 Pitäydyn silti tässä koossa :)

tutteli kirjoitti...

Mahtava sivu! Ihanaa väriterapiaa näin sateen keskellä :)

ninarsku kirjoitti...

ihana ihana ihana!!! upea tuo koristekin.

sannika kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Xing, tuo minun taitteluni oli vielä aika ronskia siihen Napsuliinin tekemään verrattuna... mutta kyllähän taittelu hermoja vaatii kieltämättä :-) Tuo pussikoriste on myös kiva!

ommu kirjoitti...

Edelleenkin Aku Ankan ystävänä tämä sivu ilahdutti kovasti. Siinä on tosiaan kaikki kohdallaan!

Veeruliiru kirjoitti...

Tässä toimii ihan kaikki! Värit, vellumi, pienet kirjaimet, iso klemmari, itse tehty koriste...
Mä tykkään isosti!

Anski kirjoitti...

Upea koriste! Huippu aihe sivussa. Kivalle näyttää :)

lehtipollo kirjoitti...

Huippusivu ja kiva visual triangle pilkkuympyröillä :)

Laurana kirjoitti...

Oi miten hieno tuo koriste! Jättiklemmarikin on justiinsa passeli tähän sivuun :)