perjantai 17. joulukuuta 2010

Leiskat 2010

Kiitos Veeruliiru kiinnostavasta haasteesta! Tässä 12 omaa lempparileiskaani kuluneelta vuodelta.
Mitäs näissä nyt sitten on samaa... voi apua! Näin yhteen laitettuna leiskoista pistää silmään turkoosinsinisten yksityiskohtien määrä - niitä löytyy jopa kuudesta leiskasta. Enpä olisi arvannut! Enkä toisaalta sitä, että kraftia on vain kuudessa - sitä olisin odottanut enemmänkin.

Sen sijaan yllätys ei ole, että laitan mielelläni valokuvan suoraan ja tykkään suorista linjoista. Näissäkin leiskoissa valokuvista kaikki paitsi yksi ovat suorassa, ja se yksikin meni pikkuisen vinoon vahingossa. :-)

Lemppareista löytyy eri muotoisia ja eri kokoisia sivuja, se on mukavaa. (Pahoittelen että kollaasi on vähän outo. Ladoin kuvat samaan sen kummemmin ajattelematta. Ehkä olisi kannattanut pikkuisen ajatella, niin nuo oudoimman muotoiset leiskat olisivat löytäneet järkevämmän paikan.)

Valitseminen oli helppoa, analysointi ei! Joka tapauksessa hauska nähdä lempparileiskansa yhdellä silmäyksellä - ja muidenkin lempparileiskat, joita olen käynyt kurkkimassa. Tällainen vuosikollaasin tekeminen voisi olla vaikka perinne!

Leiskoja olen tehnyt tänä vuonna reilut 40, minejä kaksi. Kesällä en pitkään aikaan skräppäillyt ollenkaan, mutta muuten leiskoja on syntynyt suunnilleen yksi viikossa. Vähemmän kuin viime vuonna, mutta ihan sopivasti silti!

8 kommenttia:

omuli kirjoitti...

Sun sivuissa vaan on sitä jotain, mistä niin kovasti tykkään. Ja sun tarinoinnit on aina ihania, olet "tarinointi idolini" :)

xing kirjoitti...

Sinistä/turkoosia lukuunottamatta jotenkin tuttu, maanläheinen värimaailma. Tosi kiva nähdä näitä kokoelmia! Haluaisin myös nähdä koosteen sinun kivoimmista otsikoista ja itse tehdyistä koristeista

Marika kirjoitti...

Kauniita!

Minäkin haluaisin nähdä sen koosteen otsikoista :)

Paljon samaa, mutta silti niin erilaisia.

Bridget kirjoitti...

Todella kauniita sivuja kaikki. Omaan silmään hyppäsi kuitenkin heti tuo "pitsisivu", siinä on hauska idea. Pitäisi kokeilla itsekin joskus... :)

Veeruliiru kirjoitti...

Ihana nähdä kaikki suosikkisi yhdellä kertaa! Kaikissa on jotenkin herkkä ja rauhallinen fiilis, tykkään!!!
Ja niin kiva lukea kaikkien omia analyyseja sivuistaan!

sirppis kirjoitti...

Hienoja sivuja, olen vissiin jonkin näistä nähnyt livenäkin Sampolassa, hyvää joulua sulle ja sun sivuista tutuksi tulleelle perheellesi!

Jeppula kirjoitti...

Ihania sivuja, mutta pikku pianisti sivu on ihan lempparini, se on yksi kauneimmista sivuista, mitä olen nähnyt:)

Veeruliiru kirjoitti...

Heips Sannika! Arpaonni suosi sinua, joten laittaisitko mulle yhteystietosi, jotta voin lähtettää palkintosi!