keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Á

Inspiroidu-haaste kehotti korostamaan yhtä kirjainta. Tein sivun suloisesta kirjakauppakahvilasta, jossa lomamatkalla poikkesimme, ja valitsin korostettavaksi kirjaimen á, jolla kirjakaupan nimi alkaa. Kiva että siinä on heittomerkki päällä, niin näkee heti että liikutaan espanjankielisellä alueella (tai no, näkee että a:ssa on heittomerkki päällä :-).
Vasemman reunan piirretty kuva ja keskustan lappu yhteystietoineen (kiinnitetty maalatulle chipboardille + kohotettu) ovat peräisin kirjakaupan muovipussista. Lisäksi on mittanauhateippiä, pari sulkaa, kirjahyllyleima (kiits taas, Veeruliiru!), tähtikoriste (kuin myös!), nyöriä, helmi.
Ja sitten on neppari. Nepparien käyttöä olen suunnitellut jo pitkään, mutta ei ole ollut todellista tarvetta. Eikä rehellisesti sanottuna ole nytkään - nepparilla kiinnitetyssä kirjekuoressa ei ole mitään salaisuutta sisällä. Mutta aika hauska kiinnitystapa mielestäni - nepparin alaosan ompelin pohjaan kiinni, tein kuoreen reiän, josta pujotin kuoren nepparin alaosaan, ja painoin yläosan päälle. Nepparin jätin koristeeksi ja vinkiksi siitä, että kuoren saa irrotettua. Nepparin yläosanhan voisi kiinnittää myös piiloon, jolloin satunnainen katselija ei aavistaisi, että mitään irrotettavaa ylipäänsä on. Ja nepparin rei'istä voisi laittaa roikkumaan jotain koristeita, mutta nyt en laittanut niitäkään. (Lähikuvat näköjään voisivat olla havainnollisemmatkin mutta sori, en viitsi kuvata uudestaan. Eiköhän nepparin toiminta ole useimmille selvillä muutenkin! ;-)

(Kirjekuoren päälle listasin matkan aikana lukemani kirjat, vaikka ne eivät suoranaisesti leiskan kirjakauppaan liittyneetkään. Ja kuoren sisällä on pari lausetta lomalukemistoni lempparista, oikeastaan ehkä viime vuoden lempparistani, Andre Agassin omaelämäkerrasta. Suosittelen sitä kaikille, joita tennis tai huippu-urheilu yhtään kiinnostaa. Onpa kirjassa kaikkien aikojen ensitreffikuvauskin!)

14 kommenttia:

Hemppa kirjoitti...

Vau! Mielenkiintoinen ja hieno sivu! Se Agassin elämäkerta tuli mullakin luettua ja tykkäsin kovasti. Täytyykin tarkastella muita lomalukemisiasi, jos sieltä löytäisi vaikka jotain hyvää ajankulua imetyshetkiin :)

Marika kirjoitti...

Tosi kaunis sivu! Tykkään erityisesti asettelusta.

xing kirjoitti...

Katsoin heti, että miten kuviopaperissa voi toistua valokuvan katon kaari, mutta sehän selvisi :) Hauskaa materiaalinkäyttöä! Ja näyttää tosi kivalta paikalta

ommu kirjoitti...

Tämähän ruokkii jo vaarallisesti kovana riehuvaa matkakuumetta! Minäkin ihastelen monia hauskoja elementtejä sivussasi sekä niiden toteuttamista - ja tuo kirjahyllyleimasin on mahtava!

Piti ostamani tuo kirja isännälle joululahjaksi, mutta jäi tekemättä. Täytyy korjata puute!

Creomi kirjoitti...

Hienosti aseteltu kaikki erilaiset elmentit, niin että niistä tulee kehys sivulle! Kiva rauhallinen sivu, joka on täynnä ihania pieniä yksityiskohtia, jotka kaikki sopivat sivuun täydellisesti.

Puuhis kirjoitti...

Kenen tuo kirjahyllyleimasin on? Leiskassa on herkullisia elementtejä.

sirppis kirjoitti...

Hieno, kirjallinen sivu, anopin vanhasta nappilaatikosta löytyi neppareita, taidan ottaa skräppäyskäyttöön!

sannika kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Leimasin on Studio Calicon.

Anu kirjoitti...

No neppareita ei olekaan koskaan tullut mieleen käyttää, hauskat =)

Tykästyin tuohon leimaan, käy niin kivasti aiheeseen ja kuvaan.

Veeruliiru kirjoitti...

Oi, mikä ihana yhdistelmä matkamuistoja ja valmiita koristeita! Tykkään, paljon!

Ja leima sopii kyllä tähän sivuun erihyvin! =)

Kootut teokset kirjoitti...

Hieno rauhallinen leiska ja matkalta mukaan jääneet materiaalit sulautuvat kivasti osaksi kokonaisuutta. :) Ja toi neppari-ideaha on taas sellainen, mitä on ehkä ihan pakko itsekin jossain vaiheessa kokeilla... :)

Heli kirjoitti...

hei sannika, voitit blogiarvonnassani! otathan yhteyttä. :)

lehtipollo kirjoitti...

Mmm, kirjoja... :) Kivasti tallennettu kirjakauppamuisto (ja -pussi)!

Anski kirjoitti...

Tää on ihanan ajaton ja tyylikäs! Kerrassaan ihana <3