tiistai 19. huhtikuuta 2011

Prrr.

Meidän lapset ovat mielestäni normaalia alttiimpia onnettomuuksille, ja esikoinen vielä meidän muita lapsia alttiimpi. Opettaja on joutunut soittamaan äidille kesken koulupäivän syystä jos toisestakin. Toivottavasti onnettomuudet iän lisääntyessä vähenevät ja puhelinliikenne samaten... :-) (Leiskan tapaukset ja niihin liittyvät tilanteet ovat mielestäni vähän sellaisia tragikoomisia, mutta viimeisestä puuttuu komiikka ihan kokonaan. Laitoin sen kuitenkin tähän samaan listaan.)

Leiska syntyi askartelupöydän siivoamisen sivutuotteena ja mietin sitä tehdessäni, että Inspiroidu-aiheena on palapeli. Tarinointi-palapeli mielestäni onnistui, vaikkei tässä mitään palapelitekniikkaa kyllä ole. No, ehkä voin osallistua kuitenkin.


Leiskassa ei ole valokuvaa enkä sellaista oikeastaan kaivannutkaan. Perhosen leikkasin kollaasiaskartelupaperista. Yhteen tarinointitarraan lisäsin mustaa Magic Mesh -verkkoa ja keltaista lankaa peittämään siinä ollutta englanninkielistä tekstiä, joka ei sopinut leiskaan kielensä eikä sisältönsäkään perusteella. Gromletit sain ihan melkein suoraan. Otsikon alle lisäsin myös pikku palasen mustaa verkkoa, kun sitä kerran jäi - ja jälkikäteen siitä tuli mieleeni sideharso, joten se tosiaan päätyi ihan oikeaan leiskaan. Tarinointitarroja kului monta.

Voi muuten olla, että tämä on kaikkien aikojen nopeimmin syntynyt leiskani, tuskin meni tuntia kauempaa.

15 kommenttia:

ninarsku kirjoitti...

voi ei :( kuullostaa ihan multa nuorempana, ja näin hyvä mustakin tuli ;) (miinus tuo viimenen). Hieno leiska, mesh-verkko tuo otsikkoon joten vauhtia.

baula kirjoitti...

Heh, melkosta! :) Onneksi ei kuitenkaan mitään vakavampia juttuja. Sivu näyttää kyllä hyvältä ja toi otsikko verkkoineen on just hyvä.

Riikka Kovasin kirjoitti...

Huh on siinä monta "autsia". Otsikko on upean näköinen, kun siinä on verkko alla!

omuli kirjoitti...

Olet oikeassa, ihan hassuja tapauksia (jälkeen päin ajateltuna) paitsi tuo viimeinen, joka sai mut kiukkuiseksi :( Hienolla tavalla ikuistit muistot leiskaan!

xing kirjoitti...

Paljon mahtuu vuoteen. Hieno otsikko! Ja tsemppiä..

Marika kirjoitti...

Kaikkea sitä sattuuki! Hienosti kokosit nämäkin muistot talteen!

Anski kirjoitti...

Oijoi, ompahan sattunut kaikenlaista. Leiska on kyllä taas ihan tajuttoman hieno, eikä mustakaan mitään kuvaa kaipaa.

Anonyymi kirjoitti...

kuulostaa niin tutulta. (nimerkillä tikkejä joka vuosi 3-11v. mun älyttömin oli varmaan se kun huuli jäi keinutuolinjalan alle)
eikä mulla oo kyllä hellittänyt edelleenkään :)
hieno sivu, näitä on kiva ihmetellä jälkeenpäin.
paitsi inhottavia tommoset vieraat ilkeät.

m kirjoitti...

auts.. mutta kivasti tallennettu :)

Pia K kirjoitti...

Sivu näyttää tosi hienolta! <3 Ja kivahan tuollasiakin muistoja on toisaalta tallentaa... onneksi jälkeenpäin usein voi hymyillä niille :)

elinarsku. kirjoitti...

no auts tosiaankin! sivu on tosi kiva, tarinointilaput ihania ja kivasti sommiteltu. myös otsikko ja perhonen ja meshit nosta tän tytön peukut pystyyn. :)

ommu kirjoitti...

Niinpä. Kokemusta on täälläkin haavereista - äitinä (ks. shysin kommentti).

Minäkin tykkäsin tosi paljon otsikosta ja koko sivun ideasta.

pikkuhelistin kirjoitti...

Hurjia juttuja :/ mutta leiskasta tykkään kovasti. Toteutus on tosi hieno ja sopii mun mielestä hyvin tähän palapeliteemaan.

sannika kirjoitti...

Kiitos kommenteista!
Ommu, kiitos vertaistuesta... :-)
Ninarsku & Shys, ihan lohdullista kuulla että on sattunut ja tapahtunut muillekin! ;-)

Anu kirjoitti...

Johan teillä sattuu ja tapahtuu! Minusta tämä on toimiva nimenomaan ilman kuvaa. Toivottavasti tätä voi vuosien päästä katsoa sillä mielellä että onneksi ei enää tällaista =)