lauantai 23. huhtikuuta 2011

Valokuvausta

Kylläpä kävi säkä! Tämä kuva ja aihe ovat lojuneet pöydälläni tammikuusta, jolloin aloin tehdä minialbumia meidän vuodenvaihteen matkasta. Kuva oli väärän kokoinen miniin, mutta sopi tähän hyvin. Inspiroidu-teemana siis on/off ja päähenkilönä oma puoliso.

Myös taustapaperi on minin jämiä - sitä oli jäljellä sopivasti 6 x 12 -kokoiseen sivuun. Kuvan takana on washi-teippiä ja paperin toisesta puolesta tehty kehys.

Ensin rakentelin leiskaan pystysuoria elementtejä. Numerot ovat siirtokuva aikojen alusta. Tekstin kirjoitin millimetripaperille, jota olin ensin vähän värjäillyt musteella. Sisältöalueen ylä- ja alareunassa on pätkät paperinauhaa, joka muuten olisi vuosi - pari sitten ihan varmasti ollut top 10 -listallani. Nykyään sitä tulee käytettyä harvemmin, mutta ihanaahan se on edelleen.

Tässä vaiheessa leiska alkoi näyttää melkomoiselta pystypötkyltä, joten laittelin vaakasuuntaan filminauhatarroja ja otsikon.

Sitten leiska näyttikin kulmikkaalta, etten sanoisi insinöörimäiseltä, ja päätin kieputella leipurinnyöriä muutamalle mutkalle. Tykkään! Perhoselle löytyi paikka ja kun muistin, miten moni oli merkannut nitojan ja värilliset niitit omalle top 10 -listalleen, kaivoin esiin omani. Ja olihan nitominen tosiaan käytännöllistä ja niiteistäkin tykkään. Pikku nitojani ulottuvuus tosin jättää vähän toivomisen varaa, eli niiteillä voin kiinnittää vain lähelle reunaa.

Pursottelin muutamia vihreitä puolihelmiä Pearl Makerillani. Ja välttääkseni märkien puolihelmien tuhraantumisen päätin, että valmista tuli.

7 kommenttia:

PaperiSydän kirjoitti...

Kaunis sivu! Säkin olet kerinnyt skräppään pääsiäisenä ;) Kivan kokoinen sivu, helmet suloisia ja perhonen kiekuran kanssa <3 Täytyypä harkita värillisten niittien hankkimista!

Niinu kirjoitti...

Toi nyörikiehkura on ihan paras!
Kuuluu myös mun top-kymppiin...noi nyörit. Kaiken kaikkiaan hieno leiska, myös puolihelmet nastoja:)

Riikka Kovasin kirjoitti...

Kieputeltu naru on ihan mahtava!

Pia K kirjoitti...

Hieno - ja nyöri on parasta! <3

ommu kirjoitti...

Minunkin silmääni miellyttävä sivu kokonaisuudessaan, mutta lemppari on kyllä täälläkin tuo kieputettu paperinaru!

Veeruliiru kirjoitti...

Tänne on ilmestynyt vaikka ja mitä ihanaa! Tässä puhuttelee kyllä isosti tuo kiuputeltu naru ja helmet! Ja miten fressiltä näyttääkään 6X12 tuumainen koko!

Jeppula kirjoitti...

Helmet on niin kauniit:) Ja perhonen on ihanasta kuviopaperista. Kaunista.