torstai 8. joulukuuta 2011

Suuuri laukku

P*skarteluhaasteessa piti käyttää vanhoja tarvikkeita, ja se sopi hyvin. Olin nimittäin ostanut tätä kuvaa varten täsmälleen tekonurmen sävyistä vihreää kartonkia, kun ajattelin että se sopisi jalkapalloaiheeseen hyvin. Mutta se vaan ei toiminut - jotenkin koko kuva katosi siihen vihreään kartonkiin.

Niinpä kaivoin varastosta harmaata. Skräppäilyharrastusta aloittaessani kuuluin vuoden verran Simply Cardstock -kit clubiin, joka lähetti kuukausittain paketin eri värisiä kartonkeja. (Näyttäisi että kartonkikerho ei enää ole toiminnassa.) Mieluisimmat värit olen tietysti käyttänyt ajat sitten, ja vähemmän mieluisia on varastossa loppuelämän tarpeiksi - violetteja, myrkyllisiä vihreitä, sameita sinisiä, räikeitä koralleja, lisää violetteja, harmaita. Mutta tämä kuva taisi juuri tarvitakin harmaata!

pieni-tyttö-suuuri-laukku

Toinen vanha juttu on haaraniitit. Niitäkin hankin paljon harrastusta aloittaessani, mutta olen tullut ihmeen harvoin käyttäneeksi. No, kiva että nyt muistin niiden olemassaolon!

Vasemman reunan rintanappityylinen koriste on ihan uusi, ja samoin kirjakaupasta silmään sattuneet jalkapallokentän näköiset nimilapputarrat. Paperit eivät ole vanhoja mutta eivätpä ihan uusiakaan. :-)

Otsikon kirjaimet leimasin sille varta vasten hankkimalleni vihreälle kartongille, korostin valkoisella kynällä, leikkasin ja liimasin. Kirjaimia on yksi liikaa ja se on ihan tarkoituksella. :-)

Valokuva on jokseenkin tärähtänyt, mutta tykkään siitä silti - tai jopa sen takia. Siitä selviää tytön ja kassin mittasuhteet, ja se riittää.

10 kommenttia:

taru76 kirjoitti...

Upea leiska! Hieno valokuva, värit ovat ihan nappiin. Asettelu tosi kiva, samoin jalkapallokentän näköiset laput.

Laura kirjoitti...

Aivan ihana leiska! Tuo otsikko näyttää tosi hyvältä ja minä myös tykkään tuosta valokuvasta!

Jeppula kirjoitti...

Kerrassaan mahtava sivu! Niin paljon kaikkea upeaa pienistä haaraniittirykelmistä fudiskenttä paperiin ja ompeleista hienoon kuvaan ja otsikkoon:)

Marika kirjoitti...

Wau! Taas niin onnistunut!

Kaikki näyttää niin sopivalle! Ja ihanat haaraniitti rykelmät! Pakko skräpistää!

ninarsku kirjoitti...

Superihana! Ihan mahtavat värit ja tykkään tilkkutäkkimäisyydestä. Haarisrykelmästä mäkin tykkään ja otsikkokin on uuuuuupee!

Emi kirjoitti...

Hei tosi kivalta näyttää! :)

Creomi kirjoitti...

Niin ne lapsete kasvavat :) Hienosti olet käyttänyt haaraniittejä!

Maarit kirjoitti...

Heinosti eri vihreät sopivat yhteen. Kiva korttiaihe.

Paperia ja lankaa kirjoitti...

Hieno kokonaisuus :)

sirppis kirjoitti...

Hieno sivu, toi on hyvä idea käyttää hieman tärähtänyttä kuvaa, toimii hyvin.