lauantai 11. elokuuta 2012

Diskoilua

Silloin kun minä olin nuori, ei ollut kännyköitä. Ja jos olikin, ei kännyköissä ollut kameroita. Iltamenoissa olen tullut ottaneeksi muutaman valokuvan filmille, lähinnä joistain esiintyjistä. Siinä on elämänalue, jonka dokumentointi jäi aikoinaan tosi vähälle. 

Mutta onneksi ei ole liian myöhäistä! Toukokuussa oli yhtenä iltana nuoruusvuosien re-run - yksi hyvin verkostoitunut kaveri keräsi kaverinsa samaan paikkaan samana iltana, ja nämä taas kutsuivat omia kavereitaan. Ja minä sain bilekuvan lempitanssilattialtani, Tampereen Yo-talolta. Onneksi me kalkkiksetkin olemme Facebookissa, niin tällainen on mahdollista!

talolla

Halusin lähteä tavoittelemaan sellaista hikisen tanssi-illan tunnelmaa. Rento meininki siis! Kuviopaperit piti unohtaa, koska yksikään hankkimani kuviopaperi ei liippaa läheltäkään hikistä tanssi-iltaa... aika harvoin sellaiselle on ollut tarvettakaan! ;-)

Pohjalla on valkoinen kartonki, jolle levittelin kortilla vihreää ja turkoosia maalia. Ehkä ensimmäisen kerran onnistuin maalien levittelyssä siten, että tykkään lopputuloksesta! Kuvan päällä olevassa pyöryläkokoelmassa suurin on itse tekemäni rintanappi, harmaalta näyttävä pyörylä on peili, ja lisäksi löytyy yksi iso vihreä ja muutama pienempi haaraniitti. Näiden jälkeen leiska oli jo ihan jees, mutta journalingin paikka mietitytti.

Jossain vaiheessa hoksasin, että kuvassa on muutama neonpinkki piste, ja muistin hankkimani neonpinkin washiteipin. Jei! Revin teipin kahtia, ettei rivityksestä tulisi liian ryhdikäs.

Haaste(el)lista-haasteet olivat mielessä skräppäillessäni - ensin pääväri & tehosteväri, sitten tehosteaineet, journalingkin jossain vaiheessa... moni liippaa läheltä mutta jospa nyt osallistun vaikka Teippejä, teippejä, teippejä -haasteeseen.

11 kommenttia:

omuli kirjoitti...

Maalit -jes! Värit -jes! Revityt washiteipit -jes,jes,jes!!!

ninarsku kirjoitti...

Upee toi tausta ja tykkäilen kans noista revityistä washitarinointiteipeistä!

Tutteli kirjoitti...

Wau, todella discomeininki!

Riikka Kovasin kirjoitti...

Sivusta välittyy mahtavasti meininki ja fiilis. Ihanaa maalien käyttöä ja revityt teipit on aina jees!

maikko kirjoitti...

mahtava sivu: upeat värit, hienot maalailut ja ihanasti revityt teipit!

Anu kirjoitti...

Hehe, miltä se hikinen tanssipaperi mahtaa edes näyttää? ;)
Mainio leiska! Komppaan teippikommentteja.

Maria kirjoitti...

Tykkään todella maalin käytöstä tässä työssä! Todella onnistunut kokonaisuus asettelultaan, väreiltään, teippeineen päivineen :)

Puuhis kirjoitti...

Hyvät värit

Minna Enqvist kirjoitti...

Siis WOW! Mikä mahtava tunnelma! Jotenkin tosi hyvänmielen meininki tässä.

Tina kirjoitti...

love the paint!

Jeppula kirjoitti...

Ouh, aivan mahtava! Hieno fiilis sivussa!