tiistai 14. toukokuuta 2013

Altaalla

Skräpättävien kuvien kasasta poimin nämä parin vuoden takaiset uima-allaskuvat ja pyysin esikoista tekemään jaottelun, mitä asioita uima-altaalla olemiseen liittyy. Koulussa oli jo käsitelty prosentit, joten jaoimme olennaiset asiat suoraan prosenttiosuuksiksi. Yllätysvoittajaksi selviytyi piña colada, jota lomamatkalla saimme uima-altaan baarista. Tässä versiossa ei toki ollut rommia, vain ananasmehua, kookosmaitoa ja jäitä.

olennaista-pina-colada

Numerot tein leimaamalla, piirakkakuvion ja muutamia aaltoja ompelin. Huomaathan tyylikkään piña colada -lasin pilleineen! Jossain lasten askartelupakkauksessa oli suuri määrä pikkuruisia pillejä, joille emme ole keksineet käyttöä. Ennen kuin nyt! ;-)

4 kommenttia:

Minna Enqvist kirjoitti...

Huippu sivu. Prosentit, aallot, pina colada ja ompeleet. Kaikki toimii!

Anonyymi kirjoitti...

Aloin hetken mielijohteesta skräppäämään käyttäen myös siskoni valmistumisen jälkeen saamastani kiitoskortista (jossa on siis kuva hänestä). Skräppään siis ensimmäistä kertaa ja kunnolliset tarvikkeet puuttuu ja käytin liimana eri keeperiä. Pilaakohan se kuvan tai jotain?

Anonyymi kirjoitti...

Joo voisin myös opetella kirjoittamaan...

sannika kirjoitti...

Kiva kun aloitit mukavan harrastuksen! Erikeeperin kanssa kannattaa olla tarkkana, ettei käytä liikaa, jolloin paperi tai valokuva voi käpristyä. Muuten se varmaan sopii ihan hyvin.

Itse en ole kovin tarkka nykyään, käytän mitä tarvikkeita käsillä on ja huvittaa. Oikein tarkat skräppääjät käyttävät vain hapottomia tuotteita, jolloin ei ole riskiä, että ajan myötä kuvista värit katoavat tms. Joissain liimoissa onkin merkintä hapottomuudesta.