lauantai 18. toukokuuta 2013

Tytär vs toinen tytär

Tyttäreni pelasivat viime vuonna jalkapalloa eri seuroissa, ja pienestä ikäerosta johtuen he pelasivat samaa sarjaa. Niinpä vuoden mittaan sattui useammankin kerran niin, että tytöt pelasivat vastakkain. Hauska juttu näin äidin kannalta, sai kannustaa molempia joukkueita! :-)

vs

Kartonki, valokuva, tarinointitarroja (samasta tarra-arkista kaikki, &-merkki kohotarroilla kiinnitetty), vähäsen tekstiä, kehys puuvärillä. Paljon tämän vähemmällä ei enää taida skräppisivua syntyä. Sivu on tosi yksinkertainen, ja siksipä siitä taidan tykätäkin.

3 kommenttia:

Elina Stromberg kirjoitti...

Mielenkiintoinen tilanne sekä tytöille että äidille!
Mukava, ilmava sivu. Tykkään!

omuli kirjoitti...

Tykkään kovasti sivun yksinkertaisuudesta ja kuten Elina sanoi, ilmavuudesta. Itsellä on aina tapana kerrostaa elementtejä päällekkäin ja ihailen hirveästi tyyliä, missä kaikki on irrallaan toisistaan ja silti muodostavat kokonaisuuden. Hieno sivu ja kiva aihe!

sannika kirjoitti...

Vastaan aiemmassa viestissä liimasta kyselleelle henkilölle tähänkin, niin vastaus varmasti löytyy:

Kiva kun aloitit mukavan harrastuksen! Erikeeperin kanssa kannattaa olla tarkkana, ettei käytä liikaa, jolloin paperi tai valokuva voi käpristyä. Muuten se varmaan sopii ihan hyvin.

Itse en ole kovin tarkka nykyään, käytän mitä tarvikkeita käsillä on ja huvittaa. Oikein tarkat skräppääjät käyttävät vain hapottomia tuotteita, jolloin ei ole riskiä, että ajan myötä kuvista värit katoavat tms. Joissain liimoissa onkin merkintä hapottomuudesta.