sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Croppia, Hoploppia

Takana huippuhauska viikonloppu hyvässä seurassa skräppäilemässä! Tampereen skräppitapahtumaan kannatti osallistua. Tosi kiva kun tapasin kaikki ketkä tapasin, niin monta blogituttua etten edes muista :-)

Yön kävin kotona ja aamupalapöydässä lapset näkivät tapahtuman rannekkeen. "Äiti oletko sä ollut Hoplopissa??!" No juu, vähän sinnepäin. Semmoisessa aikuisten Hoplopissa :-)

Mitään en saanut valmiiksi, mutta ei haittaa! Ehtiihän tässä kotona taas askarrella...

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana oli tosiaan tavata ihmisiä!

Ja mukava kun joku toinenkin on ollut vähemmän luovempi viikonlopun aikana... Mäkään en oikein kunnolla valmista saanut lähes ollenkaan. hmm, olipas kummallisesti sanottu =)

Mutta tosiaan kotona taas ehti skräppään, viikonloppuna shoppailtiin, nautittiin ja haettiin inspiraatiota!

Minna Enqvist kirjoitti...

Hienoa! Mä sain sentään valmiiksi yhden leiskan :) Ja kiitos yöpaikasta, seurasta ja kaikesta muusta! Kivaa oli. Voisin tulla toistekkin.

pikkuhelistin kirjoitti...

Oli kyllä superkiva hoploppi :) Nyt vaan sitä risteilyä odottamaan!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos seurasta, oli mahtava tavata! Meinasin jo masentua kun autoseura oli saanut valmiiksi 5 ja 6 leiskaa mutta olihan meitä näköjään muitakin vähän hitaampia :)

Pia K kirjoitti...

Teidän pöydässä kyllä juttu lensi niin ettei ihme jos ei niinkään paperille tullut valmista... ja jotkut vielä parkkeeras siihen häiritsemään ;) Oli hirmu kiva tavata, vaikka vain lyhyesti. Aikuisten Hoplop on kyllä aika osuva määritelmä!

xing kirjoitti...

Oli kivaa, toivottavasti Hoploppiin pääsee pian uudestaan!

Anonyymi kirjoitti...

Mä olin lauantain jälkeen väsynyt, mutta onnellinen, vähän niin kuin Hoplopinkin jälkeen :) Oli tosi kiva nähdä livenä ja jutella ja katsella sun taidokkaita aikaansaannoksia.

sannika kirjoitti...

Me ollaan kaikki kyllä niin samaa mieltä! :-)

Napsuliini, just niin.
Emmo, joo tule!
Pikkuhelistin, Hoplopista seuraava askel on ihan loogisesti pallomeri, eikö?
Lehtipollo, sinähän olit tosi tehokas! Minä hämäläinen sen sijaan sain vasta tänään idean tähtialbumiinkin, siitä tulee sellainen talvijuttu. Täällä on nimittäin satanut ihan mukavasti lunta, saa kivoja kuvia taas.
Pia, meillä oli kyllä hiukan hepuli koko lauantain, meno tasaantui vähän sunnuntaina. Pöytäpaikkamme oli mitä loistavin ihmisten tapaamiseen.
Xing, toivottavasti tosiaan yhteisskräppäysmahdollisuuksia tulee!
Hemppa, oli tosi kiva tavata ja Ommu myös :-)

Anonyymi kirjoitti...

hyvä kommentti lapsilta :D. kyllä mäkin tämmösestä hoplopista tykkään!