perjantai 9. tammikuuta 2009

Paras kuva, mutta blurrattu

Inspiroidu-haasteessa piti tällä viikolla käyttää viime vuoden parasta valokuvaa. Se onkin minulla vasta näytön taustakuvana, kehyksissä hyllyllä, lompakossa, muutama annettu sukulaisille ja pari kuvaa odotti skräppäämistäkin. Kuvan otin meidän lapsista kesäisissä häissä, kaikilla parasta päällä ja iloiset ilmeet. Taustalla on Hämeen linnan seinää. Vähän säälitti blurrata naamat, mutta kun en halua laittaa täysin tunnistettavia kuvia lapsista nettiin niin en halua. Voin näyttää tämän ja muitakin netistä blurraamiani ilmeitä viikon päästä Tampereen tapahtumassa, jos jotakuta kiinnostaa!
Heidi Swappin timanttirinkula korostaa kuvaa. Se on odottanut oikeaa paikkaa jo kuukausia, nyt paikka löytyi! Paperit Collage Press, Doodlebugin paperinauhaa, Heidi Gracen siirtokirjaimia. Ja jep, minä-kirjaan menee, koko 6 x 6 tuumaa. Kaikki on suorassa vaikkei uskoisi.

Tekstistä jäi harmittamaan, että kamalat ja kauniit tuli kirjoitettua väärin päin. Rytmi olisi ollut toisin päin mielestäni parempi, mutta ei voi mitään. Tämän takia kannattaisi kirjoittaa teksti erilliselle lapulle! 

Tätä sivua olikin tänään ihan rentouttavaa tehdä ja muistella kesän juhlatunnelmia, kun kamalat, ärsyttävät ja riehuvaiset lapset kärsivät ottelurangaistuksia omissa huoneissaan iltapäivän älyttömän melskaamisen takia. Mukavan rauhallinen ilta... Ehheh!

6 kommenttia:

Sandy kirjoitti...

Oi, tuo timanttirinkula todella löysi paikkansa! Lapset näyttävät blurrattuinakin tosi suloisilta ja minusta tästä sivusta tuli tosi kiva.

Vilkas iltapäivä! Meillä taitaa olla teidän mittakaavalla vielä melkoisen rauhallista. Pitää yrittää muistaa. :)

Minna Enqvist kirjoitti...

Hieno. Tykkään tuosta paperista valtavasti, se muistuttaa tapettia, mikä siis on positiivinen asia :D
Ja rytmityksestä, olet oikeassa, mutta sitä ei olisi kukaan homannut, jos et olisi kertonut!

sannika kirjoitti...

Kiitos kommenteista!
Sandy, voi tosiaan olla että teillä on rauhallisemmat iltapäivät mutta ehkä meillä on rauhallisemmat yöt... Yritän muistaa sen ja arvostaa sitä :-)

Emmo, kirjoitin tekstin ensin eri paperille ja merkkasin siihen nuolella sanat joiden paikkaa piti vaihtaa. Ja sitten kirjoitin sanat suoraan leiskaan täsmälleen samaan järjestykseen kuin harjoituspaperiin. Mun oli pakko purkaa harmitusta! ;-)

Pia K kirjoitti...

Voi mikä ihanuus - ja tosiaan oikea paikka timanttikehykselle! Juuri tuollaisia ne omat lapset on, miten ihanaa muistaa se valokuvistakin!

pikkuhelistin kirjoitti...

Ihana! Timanttirinkula ei varmaan voisi paremmin sopia muualle :) Tuo kuva näyttää blurrattunakin niin hienolta, että tää on ihan pakko nähdä livenä :)

baula kirjoitti...

Mielelläni minäkin tämän livenä näkisin. :) Monien muiden tavoin pidän timanttirenkaasta, se on oikein loistava juuri tässä..