keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Hyvä kiertää

Oi mikä yllätys löytyi tänään postilaatikosta! Olin viime vuonna niin onnekas, että ehdin ilmoittautua Main blogissa Laita hyvä kiertämään -ketjuun. Mai lupasi postia vuoden 2009 aikana ja olikin tosi nopea. Tällaisen söpöyden sain!Huipuinta oli, että avasin paketin ruskea kotiasu ylläni, ja olimme uuden kukkaroni kanssa niin sävy sävyyn ettei ole tosikaan :-) Nyt vain toivon, että raaskin ottaa kukkaron käyttöön!

Itsekin lähetän vuoden mittaan Hyvä kiertämään -paketteja. Xing jo ilmoittautui, mutta kaksi paikkaa olisi vapaana... Haluatko minulta ylläripostia? Ainoa vaatimus on, että sitten pitää itse laittaa hyvä kiertämään oman bloginsa kautta ja lähettää jotain itsetehtyä kolmelle ensiksi ilmoittautuvalle.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

olen tähän hyvä kiertää - projektiin törmännyt parissa blogissa, mutta en ole vielä ehtinyt mukaan. Josko nyt olisin onnekas?

sannika kirjoitti...

Kiva, olet mukana! Laitapa minulle sähköpostilla osoitteesi, niin saat tämän vuoden aikana postitse jotain itsetehtyä! Sähköpostin voit lähettää osoitteeseen behr88 (a) hotmail.com.