lauantai 14. helmikuuta 2009

Matkalla mummulaan 2

Minulla on meneillään oma pieni haaste tai kokeilu. Yleensä teen sivuja lasten albumeihin siten, että yhdestä  tapahtumasta tulee sivu vain yhden lapsen albumiin. Tällä kertaa päätin tehdä samasta tilanteesta kuvat jokaisen albumiin, ja yritän muuttaa näkökulman jokaiselle lapselle omanlaisekseen. Käytän kaikissa samoja papereita, mutta muuten muuttelen tarvikkeita. Nuorimman sivu oli eilinen Matkalla mummulaan, ja tämä Paras päivä menee keskimmäisen albumiin. (Kolmas on vielä keskeneräisenä askartelupöydällä.) Paras päivä osallistuu Craftican haasteeseen Sininen talvisivu.
Tässä lähdin tavoittelemaan kirpeän pakkasen lisäksi keskimmäisen innokkuutta tällaisiin retkiin. Paperit Heidi Grace, paperinauha Doodlebug, napit sieltä täältä, kartonki Bazzill, kiemuraleima Queen & co. Minullakin on nyt (lopulta!) noita Making Memories Tiny Alpha -kirjaimia, joten ne piti heti saada käyttöön :-) Otsikko American Craftsin huopa-Thickersejä, pakkaseen sopivasti.

9 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Vau! Tämäkin on aivan ihana! Vieläkin tykkään tuosta kuvasta tosi tosi paljon :)

xing kirjoitti...

Tosi kivasti kulkevat tekstit valokuvissa, tykkään myös talvisista nappiriveistä.

pikkuhelistin kirjoitti...

Kaunis leiska! Tässä oikeasti on sellainen kiva talvipäivän tuntu :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana! Nuo nappirivit ovat kyllä hienoja ja käyttämäsi paperit niin sopivan talvisia.

Pia K kirjoitti...

Minäkin rakastuin noihin nappiriveihin, täytyy varmaan kokeilla itsekin. Samoin kiinnitin huomiota tuohon miten olet asetellut kuvat yhdelle alueelle, jonka vielä kruunaa tuo tienviitta - Pakkastie, aivan mahtavaa!

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on todella kaunis! Kuvat on ihanat ja asettelu ihanan tasapainoinen. Tykkään kovasti!

Veeruliiru kirjoitti...

Odotan jo innolla, mitä uutta ssat kolmanteen sivuun! Aivan mahtavasti olet saanut aivan erilaisen sivun aikaiseksi samasta hetkestä. Nuo minikirjaimet vaan on NIIIIIN kivoja! =)

Anski kirjoitti...

Mäkin ihastuin noihin nappeihin! Asettelu on musta näistä kolmesta sivusta tässä ehkä kivoin. Nappien takia taitaa muutenkin kiriä tämä suosikikseni näistä. :)

sannika kirjoitti...

Kiitos! Napit on kyllä kivoja!

Pia K. oli kyllä älytöntä säkää että huomasin sen tienviitan - olen mennyt siitä kohdasta monen monta kertaa ja nyt yhtäkkiä hoksasin mitä siinä lukee :-)