sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Matkalla mummulaan 3

Oho! Tästä kolmannesta talvipatikkasivusta tuli kyllä ihan erilainen kuin olin ajatellut. Inspiroidu heitti haasteeksi numerohulluttelun, teksti muutti muotoaan ja sitä myöten koko leiska. Hauskaa, kun sivu kertoo itse mitä sille pitäisi tehdä :-)
Tämän tyyppisiä sivuja olen nähnyt usein, mutta en ole ennen tullut itse tehneeksi. Paperi- ja kartonkisuikaleita ja paperinauhaa kuten edellisissä leiskoissa, kirjaimet ja numerot AC ja pallonauhaa (hei mulla on pallonauhaa!) Tampereen kauppahallin nappikaupasta. Kuvien reunat hioin hiekkapaperilla.

Kotoa sain kahdenlaista palautetta. Miehen mielestä olisi saanut olla enemmän kuvia. Tyttären mielestä sivu on hieno kahdesta syystä. Ensinnäkin, koska se on hieno. Ja toiseksi, koska hän laskee usein yhteenlaskuja ;-) 

Otsikon syntyyn vaikutti suuresti arkissa jäljellä olevat kirjaimet. Olen käyttänyt samaa arkkia nyt neljään sivuun (Yhteenlaskua, Paras päivä, Omaa kivaa ja Rauhoittavia). Aika paljon a-kirjaimia! Näissä Sweater-Thickerseissä a:n saa kustomoitua b:stä, d:stä ja q:sta. Ehkä vielä g:stäkin. Olen ollut vähän laiska muuttelemaan kirjaimia, mutta kyllä se näköjään kannattaa. Ja onhan vielä muuttelemattakin jäljellä kirjaimet ccceeefgghjllmoooorrsssuwxyzz, kyllähän tuosta valikoimasta pitäisi syntyä sana ja toinenkin :-)

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tosi hyvä idea tehdä jokaiselle oma sivu.
(varmaan osaavat arvostaa itsekin...)
tykkään.

Anonyymi kirjoitti...

voi vitsit! aivan ihanat kaikki 3 leiskaa. ja tosi kiva idea laittaa kaikille samasta aiheesta erilaiset sivut.
mäkin tykkään!

Anonyymi kirjoitti...

Määkin tykkään :) Kaikista kolmesta. Ja hauska juttu toi mitä sanoit jäljellä olevista kirjaimista :D (hekottelin täällä yksinäni).

pikkuhelistin kirjoitti...

Vaikka ne edellisetkin oli vallan mainioita niin tää on mun suosikki tästä kolmikosta. Pallonauhaa ja kaikkea :) Samoista kirjaimista muuten mäkin yleensä tuunaan puuttuvat a:t. Jossain kirjaimissa myös e väärinpäin menee a:sta :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki kolme sivu on vallan ihania. Koska itse väännän vaikka mistä erilaisia laskutoimituksia niin tämä on kovasti mieleen.

Anski kirjoitti...

Ihanuus tämäkin. Pallonauha sopii tähän mielettömän hyvin, näyttävät pienille söpöille lumipalloille! :D

Anonyymi kirjoitti...

Kerrasaan mahtavan ihana sivu!! :)

Veeruliiru kirjoitti...

Aina vaan paranee mummulan matkat! =) Pampulanauha tuo ihanaa lumipallo-fiilistä sivuun ja tää on vaan hieno! Hienosti tuunatut kirjaimet! Pikkuhelistin opetti mullekin Tampereella a-kirjaimen mallin tärkeyden ostopäätöstä tehdessä! =)
Ajatelkaa kuinka hienoa olisi, jos vaikka AC tekisi erikseen skandinaavi-maalliston, jossa olis enemmän aakkosia ja ääkkösten pisteitä...

Pia K kirjoitti...

Ihana on! Meilläkin tuommonen (yhteen)lasku-journaling olis toisen lapsen kohdalla aivan omiaan, ehkä otan tästä vielä mallia... Olihan mulla jo siinä yhdessä 8-vuotissivussa numeroita, mutta ne oli vain koristeena, sikäli ihan eri juttu. Tässä sivussa mua melkein jää vaivaamaan ettei mäenlaskua mainita ollenkaan, otsikon ja vuodenajan yhdistelmä kun antais niin loistavan mahdollisuuden kaksoismerkitysten hyväksikäyttöön... :)

sannika kirjoitti...

Kiits! Tämä on ehkä oma lempparini näistä kolmesta. Olin juuri kyllästymässä koko ideaan, kun se alkoi elää uudella tavalla ja oli tosi kivaa taas :-)

Pia K, ehkä sun pitää tehdä se mäenlasku... Me vaan käveltiin ja rehellisyys ennen kaikkea :-)

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään kovasti! Tunnelma on mahtavan talvinen ja numeroidea tosi kiva :) Ja pallonauha sopii tähän täydellisesti!

Anonyymi kirjoitti...

Ideasi on tosiaan loistava! Ja tämäkin sivu on hieno.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat värit tässä leiskassa! Tulee todella talvinen fiilis tätä katsoessa.