keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Oma listani: Kirjailijoita

Tein samalla vauhdilla vielä toisen kirjasivun Listamaniaan: Kirjailijoita joiden seuraavaa teosta odotan (koska olen lukenut edelliset).  Kirjailijat ovat Päivi Alasalmi, Jeffrey Eugenides, Hanna Marjut  Marttila, Sofi Oksanen ja Zadie Smith. Kansikuvat ovat lempparini kultakin näistä kirjailijoista. En numeroinut tätä listaa, mutta tein listanomaisen elementin, jossa käytin sukunimien ensimmäisiä kirjaimia.

Pohjassa käytin ensimmäistä kertaa kuplamuovia leimasimena.  Hauska kokeilu! Ja roskis näytti tosi hienolta, kun päällimmäisenä oli karkkivärisiä kuplamuoveja... 

Reunustin kirjojen kansien kuvat ja koko kartongin kapealla mustalla siksakilla. Yritin tehdä sellaista rentoa jälkeä enkä suoria linjoja, mutta tunsin itseni vain huolimattomaksi. Ehkä pitää hyväksyä että olen suorien linjojen ihminen. Ei voi mitään ;-)

6 kommenttia:

xing kirjoitti...

Hauska aihe, pitäisiköhän itsekin tehdä joskus sivu samasta aiheesta..

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa näin tulevan kirjailijan näkökulmasta lukea ihmisestä, joka oikeasti lukee paljon. Tykkään ihmisistä, jotka eivät väheksy kirjoja. Päivi Alasalmi on opettajani ja aivan ihana ihminen!

Anonyymi kirjoitti...

Mukava aihe ja toteutus, erityisesti pidän siksakeista.

sannika kirjoitti...

Xing, pitäisi! Ja julkaise se sitten niin tiedät millaisia kirjoja luet :-)

Tuikkis, oletpa onnekas että Alasalmi on opettajasi! Toivottavasti luen jonkun kirjasi joskus :-)

Omuli, kiits!

Anski kirjoitti...

Kiva sivu ja sopii hyvin yhteen toisen sivun kanssa.

Noi siksakit on tosi kivat ja varsinkin kuplamuovivärjäys ^^ Voisi itsekin kokeilla. Toooooosin, ei mulla taida olla kuplamuovia, kun aina kun saan sitä käsiini, niin se on ihan pakko poksautella xD

-mari- kirjoitti...

Hieno idea listaukselle! Ja hieno sivu!! Kuplamuoviprintit näyttävät kyllä tosi herkullisilta:)