maanantai 23. helmikuuta 2009

Oma listani: Mukit

Ihania mukeja kaikilla osallistujilla, paitsi minulla. Melkein teki mieli käydä hankkimassa joku kiva muki, mutta en sitten kuitenkaan halunnut huijata. Juon teeni ja kahvini aina näistä vihreistä Teema-mukeista, koska tavoitteeni on käyttää ne loppuun. Voi olla pitkä projekti...

Paperi American Crafts, kartonki Bazzill, paperinauhat Doodlebug. Tummensin mustalla ja vihreällä musteella kuvasta noita kohtia, joihin sitten kirjoitin valkoisella. Otsikko ja numerot leimattu - kiitos noista leimasimista Emmo, ne on tosi monikäyttöiset! 

Tykkään tästä leiskasta itse asiassa kovasti. Sivu on vain 4 x 8 tuumaa, joten siihen sai tuollaisen "ison" kuvan ihan tavallisen kokoisesta valokuvasta.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suosikkikohtani on tuo "voi, voi". Tosi hauska :D

baula kirjoitti...

Voi mikä helpotus.. Minä nimittäin vihaan kaikkia parittomia mukeja joten ei mulla oikein mitään lemppariakaan sitten ole.. Ehkä minäkin sitten teen sivun ihan vain tavallisista mukeista.. Tämä sivu on hieno, tykkään just tuosta et kuva näyttää isolta tuossa sivukoossa. Ja värit on oikein kivat!

xing kirjoitti...

Minäkin tykkään. Ensin katsoin, että olit kirjoittanut tekstin kalvolle, mutta se olikin nähtävästi musteella käsitelty kohta valokuvasta? Teki sivusta erityisen joka tapauksessa

Pia K kirjoitti...

Kiva että muidenkin lempimukeina (tai "lempimukeina") on sarja samanlaisia :) Mä käytän vain Pentikin Vanilja-sarjan mukeja koska tykkään niistä niin kovasti. Mietin kyllä sivun tekemistä niistä, mutta työskentelytahtini tuntien päätin ettei kannata yrittää, kun pitäisi ensin ottaa kuva (täydellinen tietysti), teettää se ja sitten saada vielä sivu aikaan... Nyt tuntuu ettei se ole enää niin tärkeääkään, kun joku on jo tehnyt tällaisen "monta samaa rivissä" -aiheen. Tietysti saatan sen omanikin vielä joskus tehdä, mutta nyt asia ei ainakaan vaivaa, joten kiitos siitä :) Niin ja tämä sun sivu on tosi kiva ja nätti, vaikkakin vähän surumielinen... muakin kyllä nauratti tuo "voi voi".

Anonyymi kirjoitti...

Xing, joo musteella käsitelty kohta. Näissä pikkujutuissa uskaltaa paremmin tehdä sellaista, mitä ei muuten tulisi kokeiltua. Tai ehkä uskaltaa tehdä sitten muutenkin kun ensin harjoittelee pienessä mittakaavassa :-)

Kyllä tällainen tylsäkin lista oli aika hauska tehdä. Ja ainakin se kuvaa minua, kun kerran on totta :-)