keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Hyppelyä

Tässä sivu, joka syntyi vähän sattumalta. Pöydällä oli nippu eri projekteissa käyttämiäni huopia, ja päällekkäin sattuivat olemaan ruskea, pinkki ja hennon vaaleanpunainen. Mikä herkullinen väriyhdistelmä! Niitä oli pakko käyttää yhdessä! Onneksi olin joskus syksyllä teettänyt sopivat kuvat, joten pääsin toteuttamaan sivun heti.
Pohjalla on Bazzillin kartonki, ja lisäksi olen kehystänyt kuvat kapeasti kartongeilla. Keskellä on iso alue ruskeaa huopaa, ja oikeaan reunaan tein kukkia näistä kolmesta huovasta. Huolittelin kukkien reunat käsin pykäpistoilla. 

Värinsä puolesta nämä AC:n vinyyliaakkoset sopivat tähän hyvin. Tämän kirjainpakkauksen liima on hermoillekäyvän huono, mutta tässä se ei oikeastaan haitannut - kiinnitin kirjaimet huopaan muutamilla kirjaimet kiertävillä pistoilla. Huopa taas on ommeltu kartonkiin ompelukoneella, samoin valokuvan  ja leimatun journaling-lapun ompelin paikalleen.
Ja kun vielä pääsin käyttämään vaaleanpunaista pompulanauhaa, olin tyytyväinen :-) 

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Namia, namia nämä värit :) Itse kokeilin kortissani reilu viikko sitten yhdistelmää musta/aniliininpunainen oli todella ihana väriyhdistelmä sekin.

Anonyymi kirjoitti...

mahtavan värinen yhdistelmä! ja tykkään sivun asettelusta. ja huopakoristeet on vaan kivoja! :) oikein hyväntuulinen sivu.

pikkuhelistin kirjoitti...

Voi mikä ihana täältä löytyi! On kyllä herkullisimman värinen leiska pitkään aikaan :) Tuo huopa näyttää aivan huippuhyvältä!

Anonyymi kirjoitti...

noi kukat on aivan ihania!

Pia K kirjoitti...

Oi kun ihana! Mullakin on just työn alla sivu, johon tulee suurehko pala huopakangasta, ja mietin vielä kiinnittämistä... ja taidan miettiä edelleenkin, koska ompeleminen ei vaan oikein ole mun juttuni, vaikka noin kivalta näyttääkin. Tän sivun värit on tosi tosi kivat, en ihmettele että oli pakko tehdä :)

Veeruliiru kirjoitti...

Tykkään miten olet saanut sisällytettyä näin paljon erilaisia ompelusmenetelmiä tähän sivuun! Nuo värit on vaan niin herkut! =)

baula kirjoitti...

Ihana sivu, huopa tuo kivaa pehmosuutta ja lämpöä ja värit on niin namit. :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi mahtavuus mitkä värit <3 Ihanan pehmoisilta näyttää nuo huopajutut ja ompeleet, tykkään kovasti.

xing kirjoitti...

Kuinka kivaa jälkeä pompulanauhalla ja huopapalleroilla saakaan aikaiseksi. Tykkään!

Pia K kirjoitti...

Oman huopani kiinnitin haaraniiteillä, tarrapaloilla, nitojan avulla ja muutamalla yksittäisellä ompeleella. Paremmat kuvat vielä antavat odottaa itseään.