torstai 19. maaliskuuta 2009

Ylösalaisin

Maaleja! Tähän leiskaan tuli kokeiltua monta juttua, jotka ovat muhineet mielessä pitemmän tai lyhemmän ajan. Osallistun samalla Craftican skräppäyshaasteeseen, jossa piti käyttää maaleja ainakin kahdessa eri kohdassa tai kahdella tavalla. 

Otsikon tein käyttäen chipboard-kirjaimia maskina - pirskottelin pieniä maalipisteitä ympäriinsä hammasharjalla. Rajasin otsikon myös ohuella tussilla, niin se näkyy paremmin. Livenä myös sanan alku näkyy ihan selvästi, tässä vähän heikommin. (Nyt minulla on otsikon kirjaimet söpöinä vaaleanpunapilkullisina versioina, saapa nähdä miten ja milloin ne tulee käytettyä :-)

Oikean alareunan sydäntä pitelevä naishahmo taas on tehty sapluunan avulla. Kuvion otin talteen Cheeky Magpielta ennen ystävänpäivää. Cheeky Magpie tekee tiedostoja, joita voi käyttää digitaalisten paperileikkureiden kanssa, mutta oma lo-tech-ratkaisuni oli tulostaa kuva paksulle paperille, leikata kuvio irti ja käyttää sapluunana. 

Valokuvan kehystin huovalla. Ompelin kapean huopanauhan suoraan valokuvaan kiinni. Alla olevan maalatun piparireunakehyksen nappasin aika suoraan Balzer Designs -blogin Julielta. Ja noita tekstin alla olevia maalialueita Julie on harrastanut jo pitempään.

Maalien kanssa oli hauska leikkiä. Mutta siltikin taidan tykätä enemmän noista huovista, etenkin huopasydämistä :-) Ehkäpä siksi että huovat tuntuvat täysin omalta jutulta, kun taas maalien kanssa tuli käytettyä harvinaisen paljon muilta lainattuja ideoita.

Ja erityisen tyytyväinen olen siihen, että valokuva on leiskassa oikein päin. Oli tosi lähellä, ettei olisi ollut!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään tästä kovasti. Erityisesti pidän valokuvasta, se on mainio. Lisäksi minua viehättävät nuo maalatut journalingkohdat. Ja huopakehys on ihastuttava! (Hassua, mulla on juuri tekeillä myös leiska tuolla samalla Pink Paislee kuviopaperilla.)

elina. kirjoitti...

ihana leiska! tosi kivat noi maalijutut. varsinkin toi hammasharjalla pirskottelu. mä en oo uskaltanut (vielä) "sotkea" niin paljoa. :)
ja itse aihe on loistava! meillä tehtiin muksuna "lihapullia". värit on myös kivat.

xing kirjoitti...

Olet kokeillut tosi monta juttua, kivaa! Huopakehys kiinnitti minunkin huomion ensimmäisenä, se on vaan niin hieno :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihanan näköinen sivu, kivat journaling-osiot! :)

Anonyymi kirjoitti...

ihanat värit. tykkään maalitaustasta journalingissa. huopa sopii hyvin, tekee tunnelmasta pehmoisen :).

pikkuhelistin kirjoitti...

Ihana kuva! Tässä on kyllä maalit kivasti käytössä ja huovan käyttö taas niin onnistunutta. Kaikki siis kohdallaan tässä :)