keskiviikko 19. elokuuta 2009

Sorsapoikue liikenteessä tms.

Kun luin uusimman Inspiroidu-haasteen tekstiviestin käyttämisestä, tiesin heti, mitkä kaksi viestiä haluan tallentaa. Kuvan kanssa ei sitten ollutkaan niin selvää. Lopulta valitsemani kuva ei liity tekstiviesteihin muuten kuin että kuvassa on viestit lähettänyt isäni. Leiskan kuvan väri tulee vielä vaihtumaan, teetän sen seepian sävyisenä. Nyt paikkaa pitää vain huonolaatuinen tuloste.

En tiedä aukeaako teksti muille, mutta itselläni se liittyy kivaan retkeen, kivaan hetkeen ja kivaan tunnelmaan. Erittäin tallettamisen arvoista, ja siksi tekstiviestit reilun vuoden takaa olivatkin tallessa luurissani.
Halusin tekstin näyttävän tekstiviesteiltä, ja löysinkin sopivan fontin: ilmaisfontti Nokia Cellphone. Poikkeuksellisesti siis tulostin tekstin, eikä se nyt ihan kauheaa ollut...

Ensimmäiseksi koristeeksi valitsin Xingiltä saamani suodatinpussikukkasen (kiitos!). Keskellä olleen strassihaaraniitin vaihdoin ruskeaksi napiksi, kun en nyt ollut kimaltavalla tuulella. (Mutta se haaraniitti on kyllä tallessa ja ilmestyy johonkin muualle...) Ja kukan alle leikkasin ympyrän ruskeasta huovasta, kun muutenkin kerrostelin nappikukkia.
Ilahtuneena huomasin, että noin 100 vuotta sitten hankkimani Fiskarsin läpikuultavat pikkukukat sopivat värimaailmaan, ja laittelin niitä sinne tänne. Lopulta! 100 vuotta on tosi pitkä aika odottaa, että voisi käyttää vaaleanpunaisia ja ruskeita pikkukukkia ;-)

Akkelia olen käyttänyt aiemminkin, mutta nyt mukaan pääsi ensimmäistä kertaa ukkeli. Ja siinä se. Kivaa oli taas!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mun suosikkivärejä! ukkeli on kiva, ja ihanat noi suodatinpussikukkaset. rauhallinen tunnelma, hyvä idea tuo fontti!

lehtipollo kirjoitti...

Ihana leiska ja herttaiset tekstarit! Kiitos fonttivinkistä.

pikkuhelistin kirjoitti...

Sekoilin tuossa äsken jotain niin lähti kommentti roskakoriin :D

Aivan ihana leiska! Ihan kaikesta tykkään :) ja tosiaan herttaiset nuo viestit

Minna Enqvist kirjoitti...

Ihanat värit ja mä tykkään noista itsetehdyistä koristeista.

Veeruliiru kirjoitti...

Ihanat värit! Ja voi miten suloisia kukkasia, niiden kanssa on kyllä kannattanut odotellakin kun ovat niin kivan näköisiä tuossa. Niin miten mahtis fontti ja ihanat viestit! =)

ninarsku kirjoitti...

Tää on tosi ihana. ei voi muuta sanoa. musta ihanin kohta on kun tuolla muoviukolla on iso sydän.

xing kirjoitti...

Tämä on niin söpö: aihe, toteutus ja kaikki. Ja ihana miten hyvin suodatinpaperikukka sopii tähän, huopatausta tuo siihen ihan omaa syvyyttä

Anski kirjoitti...

Kivoja kukkasia kaikki! Kannattaa niitä vanhoja juttuja näköjään säilyttää, kyllä niille tulee joskus aina ihan varmasti käyttöä ;D Sivu näyttää kyllä tosi kivalle ja varmasti eri sävyisen valokuvan kanssa entistä ihanemmalle. Täys 10 :)