perjantai 9. huhtikuuta 2010

SF. NY. Me.

Täällä taas! Olin viisaudenhammasleikkauksessa ja käytin viikon elämästäni kärsimiseen ja itseni säälimiseen, ja sitten laiskotti muuten vaan. Mutta nyt taas huvitti skräppäillä, ihanaa! (Kamera on edelleen telakalla, joten värit ovat kalpeat ja kuva vinossa. Päätin jo että en kirjaa sitä tähän ylös, mutta kuvaa katsoessa en voi olla mainitsematta!)

Tein Pikkuhelistimen maalityöpajassa lintu-pahvikuvioiden taustan avulla lintukuvan yhteen kraft-kartonkiin, joten sabluuna-aiheinen Inspiroidu-haaste tuli sopivasti.

Sivun kuva on otettu samalla matkalla kuin Serendipityn taksikuva. Niinpä päätin käyttää tässä leiskassa samoja kirjaimia, tägejä (Lehtipollo, lopulta sinulle on tulossa postia!), rautalankaa, kimaltavaa koristetta ja kartonkihan on sama molemmissa. Palanen historiallista kamerapaperia on myös yhteinen elementti. Ja samaa sarjaahan nämä näyttävät olevan.

Näistä 7 Gypsiesin peruspahvikirjaimista on tullut lemppareitani. Tykkään niiden koosta, perus-perusfontista ja siitä, että ne ovat niin helposti muunneltavia. Valmiit konttoritägit taas eivät ole helposti muunneltavia, mutta tykkään niistä silti.

Tämä muuten voi olla ennätykseni erilaisten papereiden käytössä - olisiko seitsemää erilaista kuviota ja paria kalvoa vielä lisäksi. Mutta silti pidän enemmän kartongista, ja kraft-kartongista vielä erityisesti.

Oikein mielelläni olisin roiskinut maalia oikeaan reunaan, mutta minulla ei ollut sopivaa väriä. Heittelin tilalle eri kokoisia paljetteja. Tai no, heittelin ensin paikoilleen ja sitten ompelin, koska muutenhan sivu olisi valmistunut ihan liian nopeasti. ;-)

Jos muuten joku miettii noita vuosia, niin 1999 eikä 2009 ei tapahtunut mitään sen kummempaa. Satuimme vaan tekemään matkat Yhdysvaltoihin noina vuosina ja niiden väliin jäi sopivasti vuosikymmen. Ja nyt on tämä 9-teeman mukaisesti 9 minuuttia aikaa linkittää haasteeseen, eli heipat!

8 kommenttia:

pikkuhelistin kirjoitti...

Tää on tosi hieno! Paljetit ajaa ihan hyvin maaliroiskeiden asiaa. Tästä tuli muuten itellekin hinku käyttää rautalankaa koristeena :)

xing kirjoitti...

Oi paljetteja! Tiirailin sivua etsien kaikkea skräpistettävää <3

Anonyymi kirjoitti...

tää on kiva!

ommu kirjoitti...

Ihastuttavan mukavasti erilaisia elementtejä - ja silti tasapainoa!

Veeruliiru kirjoitti...

Kääk!!! Tykkään tästä huiman paljon! Noi paljetit....

Anonyymi kirjoitti...

Osaatko sanoa, voiko akryylivärejä käyttää esim vaatteisiin painamisessa. En löytänyt hyviä tekstiilivärejä : (!

sannika kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Itse en ole kokeillut akryyliväreillä painamista kankaalle. Löysin netistä keskustelua aiheesta (esim. täällä), joidenkin mielestä voi, toisten ei... Joten ehkä sinun pitää kokeilla :-)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ! :-)