sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Hymyä! Vähemmän!

Tämä leiska sisältää yhden lempparikuvistani meidän lapsista. Yhden varmasti hyvän kuvan saamiseksi otettiin reilu rullallinen kuvia - tuolloin elettiin vielä filmiaikaa. Mutta itse asiassa nämä ovat kaikki lemppareitani. Niistä näkyy, että hauskaa oli... paitsi nyt tietenkään ei näy, kun kasvot on piilotettu. (Pahoittelen muuten ainaista piilotusta ja blurrailua, mutta periaatteesta en laita nettiin kuvia, joista lapset voi tunnistaa.)

Kuvat ovat kehitettäessä saadusta index-kuvasta, jonka suurensin viime vuonna Intohimona skräppäys -tapahtumassa. Paperin keskialueelle suihkautin sinistä maalisuihketta, joka rauhoitti taustapaperia ja päästi kuvat paremmin esille.


Materiaalit olen itse valinnut skräppäilykurssin materiaalihaastekertaa varten. Tällä kertaa pakissa oli kaksi kuviopaperia (joista itselläni toinen jäi varastoon käyttämättömänä), kuusi die-cut-perhosta, 10 cm pätkä Magic Meshiä, haaraniittejä, 7 pikkuista journaling-tarraa ja pari metriä ohutta paperinarua. Lisäksi sai käyttää leikkureita, maaleja, Pearl makeria sun muuta yhteiskäytössä olevaa. Jokainen sai ottaa kartongin omista varastoistaan. Itse valitsin vihreän kartongin. Olin käyttänyt siitä aiemmin suikaleen, joten päädyin tekemään letter-kokoisen leiskan.

Haastemateriaalien ulkopuolelta lisäsin otsikon kirjaintarrat ja alareunan journaling-tarrat.

Tämä oli helppo ja nopea leiska, kerrankin! :-)

8 kommenttia:

xing kirjoitti...

Hauska ja sympaattinen! Taisin nähdä ainakin yhden kurssilaisen sivun samoista materiaaleista jo ennen tätä, ainakin värit ja kukat näyttävät tutuilta :)

Anski kirjoitti...

Voi miten ihana! Voi tuota filmiaikaa :)

m kirjoitti...

ja sentään raaskit räpsiä filmille melkein rullallisen, kun tuntuu, ettei varmistuskuvia usein tullut otettua, kun se oli olevinaan niin kallista touhua.. ihana sivu!

Creomi kirjoitti...

Niin tutulta kuulostaa ;)Ihana perhoset kiehkuroineen!

Veeruliiru kirjoitti...

Letterit vaan on niin sun juttu! Tässä toimii kaikki!
Eipä oo tullut mieleen suurentaa noita index-kuvia... Hmmmm...

Marika kirjoitti...

I-H-A-N-A!

Jeppula kirjoitti...

Mahtavat kuva-kollaasit. Ihanat helmet ja perhoset. Kaunista.

sannika kirjoitti...

Kiitos kaunis kommenteista!