keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Tanssia II

Elokuussa syntyi leiska esikoisen tanssiharrastustoiveesta, ja blogin kommenteissa sain pyynnön raportoida, miten kävi. Hyvin kävi: tanssiharrastus on jatkunut koko talven ja on kuulemma rankkaa ja kivaa. Leiska on se sama vanha, uutta on vain alimman tarinointilaatikon teksti.
Tosin mikään ei ole täydellistä - balettia ei löytynyt sopivaan aikaan sopivasta paikasta. Eli vielä on tanssitoiveita tulevaisuutta varten... :-)

8 kommenttia:

xing kirjoitti...

Kaunis! <3 Journaling on ihana. Ihan aluksi luulin tulleeni Lintsin blogiin, ehkä tanssiaiheen takia. Hassua! :D

Kootut teokset kirjoitti...

:) Kiva jatkokertomus ja hauska, että itse tanssijanalkukin on ollut mukana tarinoinnin kirjoittamisessa.

Creomi kirjoitti...

Hieno kuva ja kivat tarinoinnit ommelkehyksineen! Kauniit kuka, olet varmaan tehnyt itse?

sannika kirjoitti...

Kukan tein netistä löytämäni ohjeen perusteella, mutta siihen ohjeeseen ei enää olekaan pääsyä ilman salasanaa. Kukka on kieputettu Jenny Bowlinin piparireunaisesta kreppipaperinauhasta, johon oli ensin leikattu viillot terälehdiksi. Muistaakseni rullan alareunaan leikattiin koloset ja sitten rulla sidottiin kiinni. Tai jotain sinne päin. :-)

Pia K kirjoitti...

Tää on niin kaunis ja ihana sivu! Mutta mitäs tanssia tyttö nyt sitten harrastaa, kun ei tuossa kerrota? Balettihaave on hyvä olla olemassa :) Mäkin toisinaan haaveilen jostain rouvabaletista... *kehtaanko edes tunnustaa*

Creomi kirjoitti...

Kiitti vinkistä kukkien tekoon :)Kysymykseesi Viikko elämästä albumista; en on vielä julkaissut, mutta tulossa on...

Elina kirjoitti...

Ääriviivaleikattu kuva on tässä niin kiva! Pidän myös kovasti siitä, että tarinalla on jatkoa, vieläpä samalla sivulla. Hyvä idea!

sannika kirjoitti...

Pia K, showtanssin nimellä se kulkee, sisältää kaikenlaista telinevoimistelusta tanssikoreografioihin. Mäkin kävin joskus 10 v sitten aikuisten alkeisbaletissa, se oli järkyttävän rankkaa! Siellä käskettiin käyttää lihaksia, jotka minulta mahdollisesti puuttuu kokonaan... ;-) Ryhmä kyllä on edelleen olemassa, joten ilmeisesti joillain muilla on ne lihakset, ehkä sinullakin... kokeile ihmeessä!