keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Tää lukis kirjaa

Olen kiinnittänyt huomiota Amy Tanin leiskoihin, joissa on vesiväreistä tehty sateenkaarimainen värisarja,  esim. täällä ja täällä. Amy taitaa puhallella vesivärit pillillä sinne tänne, minä valuttelin (valuttelu taitaa olla nyt vähän muodissa ;-). 

luen-itse

Otsikon leikkasin itse, ompelin kehykseksi ympyrää ja raaputin siirtokuvalainausmerkit sähköpostitekstin ympärille. Barbapapa-kuvan sain korttipelistä, siinä on ruotsinkieliset säännöt toisella puolella. Toivottavasti nyt ei koskaan tarvitse pelata Barbapapa-peliä ruotsiksi! ;-) Kuva ei oikeastaan liity tekstin tilanteeseen mutta en anna sen häiritä. Pari kukkakoristetta vielä ja naps valmista! Mitä ihmettä? Rento meininki ja nopea leiska! :-)

*****

Ja hei, kais olet huomannut tämän:


Kohta alkaa! :-)

6 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Tää on just sellainen leiska mitä mäkin haluaisin tehdä! Tallentaa jotain pientä tästä liian nopeasti kulkevasta arkielämästä...
Nuo valumat on hauskat ja aika taituri oot saksien kanssa(otsikko!)!

Riikka Kovasin kirjoitti...

Komea sivu ja ah niin ihanat valumat!

Marika kirjoitti...

Oih, ihanan pirteä!

Anonyymi kirjoitti...

Barbapapa <3! Tykkäsin itse kovasti pienenä ja nyt ilokseni omatkin lapset tykkäävät :). Valumat näyttävät hyvältä, ne on just vissiin "in" niin kuin sanoit, minunkin niitä piti kokeilla viime viikolla :). Ihana sivu kaikenkaikkiaan!

Merja kirjoitti...

Aivan loistava idea ja huippu toteutus! Taidan apinoida...

Creomi kirjoitti...

Kiva tarina! Sivu on ihanan raikas ja värivalumat näyttävät oikein kivoilta!