sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Iloinen askartelija

Tässä leiska meidän lasten makuun, nimittäin kimalleliiman kanssa ei ole kitsasteltu! 
Värimaailman nappasin White with 1 -haasteesta, jossa valkoisen parina on tammikuussa turkoosi. Minulla ei ole turkooseja kirjaimia, mutta turkoosin kimalleliiman olin juuri hankkinut. Niinpä leimasin otsikon kirjaimet ja peitin leimat sitten liimalla. Lisäksi kuva-alue on rajattu kimalteella. Stickles-pullo kului puolilleen ja käsi oli aivan jäykkänä, kirjaimissa oli hommaa enemmän kuin kuvittelin.  Mutta näyttää aika kivalta, jos on maku kuin harakalla...

Lapsen askarteleman nimikyltin keskeinen elementti on kultainen kruunu, siksi lisäsin nuo ääriviivakruunut. Paperit Heidi Grace, huopakiemura Queen & co, kukat kartonkikerhon kaupanpäällisiä joten en tiedä valmistajaa. Harmi, sillä ne ovat juuri sopivan yksinkertaisia makuuni! Haaraniitit Rayher.

Hassua miten sivu joskus syntyy tosi helposti. Nämäkin kuvat ovat olleet teetettyinä jo piiiitkään. Nyt kun otin ne esille, kaikki elementit suorastaan heittäytyivät omille paikoilleen. Kivaa!

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Raikas ja hyväntuulinen sivu, kimalleliima sopii tähän hyvin :) Tosi söpöt nuo päähän asetetut kruunukoristeet.

Anonyymi kirjoitti...

Minulla ainakin on maku kuin harakalla, koska tykkään kimalleliimasta ihan hulluna ja nuo kirjaimet näyttää tosi kivoilta! Muutenkin mukava, iloisen tunnelmainen sivu :)

pikkuhelistin kirjoitti...

Olin ihan varma, että nuo kirjaimet on jotain valmiita tarroja ;) Ihastuin tuohon keskimmäiseen kuvaan kun se on niin herttainen. Ihanan hyväntuulinen leiska :)

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis ja harmoninen sivu! Henkilökohtaisesti en niin välitä skräpätä valokuvia, mutta tämä on upea!

xing kirjoitti...

Joskus kuvat vain odottavat oikeaa aikaa :) Muiden lailla ihailen otsikkoa, kirjaimet ovat tosi onnistuneita

Minna Enqvist kirjoitti...

Hauska sivu, glitteriä justiin niin kuin pitääkin!

Anonyymi kirjoitti...

voi mitä ihania kruunuja!!! ja glitterikirjaimet myös :). ihana sivu.

Anonyymi kirjoitti...

Löysin blogiisi jonkin toisen blogin kautta, en tiedä mistä, mutta ei sillä niin väliä. Valtavan lumoavia kuvia ja teoksia, olen ihan häkeltynyt kuinka paljon on kaikkia mahdollisuuksia. Kädet alkoivat heti vaatia jotakin tekemistä.

Laitan ehdottomasti blogisi suosikkeihin ja tulen toistekin!

sannika kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Selvästi kimaltavan ystäviä on muuallakin kuin meillä.

Millam, älä vaan kokeilekaan skräppäilyä, se vie helposti koko käden... ;-)

Tuikkis, kiitos paljon. Niin kauniisti sanottu että aivan häkellyin!

Pia K kirjoitti...

Voi miten nätti ja iloinen sivu, väritkin niin just hyvät! Alkaa muakin taas houkuttaa osallistuminen tuohon White + oneen...

Anski kirjoitti...

Ihanat sävyt! Ihania koristeluita ja asettelukin on tosi kiva. En yleensä ole kimalleliiman ystävä, mutta tässä se jotenkin vaan toimii :) Ihmettelen vaan miten olet saanut kirjoitettua noin siistit kirjaimet, itsellä olisi varmasti ollut joka paikka liimassa. Näyttävät nimittäin ihan joltain valmiilta ostetuilta kirjaimilta! :o

sannika kirjoitti...

Pia K, osallistu ihmeessä! Ainakin minun tulee käytettyä valkoista suhteellisen harvoin, mutta joskus se on erittäin paikallaan. Ja se on mielestäni aika vaikea väri, hyvä että tulee harjoiteltua. Odotan mielenkiinnolla seuraavaa haasteväriä, harkitsen että ottaisin tuon White with Onen "vakiohjelmaan".

Anski, tein ensin kirjainten ääriviivat ja jätin yön yli kuivumaan, ja sitten vasta täydentelin aukkoja. Silti tuli pari tuhrua, mutta ne eivät vain näy kuvassa. Tympeää vaan se liiman kuivumisen odottelu, millään ei malttaisi!