maanantai 19. tammikuuta 2009

Älä kiipeä sinne!

Lähdin työstämään tätä leiskaa eri järjestyksessä kuin yleensä. Olin teettänyt kuvat, mutta minulla ei ollut sopivia papereita. Halusin (kerrankin) jättää pinkin vähemmälle ja tehdä sivusta harmaasävyisen. Päätin etsiä sopivat paperit skräppitapahtuman kauppojen paperiosastoilta. Harmaata ei juuri löytynyt, mutta Pink Paisleen viherharmaa paperi toisti kuvien luonnon sävyjä niin loistavasti, etten olisi voinut olla tyytyväisempi. Ostin muutaman muun paperin samaa sarjaa, mutta päädyin käyttämään vain yhtä vaaleanpunaista efektinä.
En ole mikään kovin nopea skräppääjä. Kotona jätän usein työn yön yli hautumaan, ja palaan siihen seuraavana päivänä. Skräppäystapahtumassa jumituin siihen, että olin varannut mukaan harmaita kartonkeja taustaa varten. Sävynsä puolesta niistäkin olisi löytynyt sopiva, mutta tuntui että vihreä olisi kuitenkin parempi. Ja niin olikin! Kannatti haahuilla sunnuntai ja odotella kotiinlähtöä :-)

Koristeina käytin samoja tuntemattomia pikkukukkia kuin 
äskettäin, haaraniitit ovat edelleen Rayherin. Kirjaimet AC. Ja oikeassa yläreunassa Xingin maatuskavaihdon yhteydessä lähettämää tyllinauhaa. Kiitos! Tämä on ensimmäinen leiska johon kokeilin sitä, ja se sopii ihanasti! Niin ihanasti että pitää laittaa oikein yksityiskohtakuvia :-)

Hankin viikonloppuna myös Heidi Swappin Edge distresserin, siis laitteen jolla voi käsitellä kartongin tai valokuvien reunoja resuisiksi. Joko se ei oikein toimi tai sitten en osaa käyttää sitä - joka tapauksessa resuisuus jäi melko vähäiseksi. Kokeilin sitä valokuvien reunoihin. Pitää kokeilla ronskimmin joskus toiste ja vaikka johonkin muuhun kuin valokuvaan.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kivasta seurasta! Viikonloppu oli niin ihana että olen vieläkin aivan ihmeissään... Ja tuo sun skräppäämä leiska, mielettömän ihana... xing taisi saada mutkin käännytettyä hurahtamaan tuohon tylliin!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihana sivu, vauhdikaskin vielä. Tyllistä tykkään hurjasti(uskaltaisikohan sitä itsekin joskus) sekä otsikon asettelusta.

xing kirjoitti...

Nyt tämä on siis valmis! Oli kiva nähdä sama sivu työn alla ja kuten jo sanoin, tuo kalliokiipeilykollaasi on hieno.

Pääsin kokeilemaan sunnuntaina sitä page disstresseria (olivat jo loppuneet) ja aluksi olin samaa mieltä eli en saanut sitä toimimaan, mutta edestakainen liike noin 1-2 cm matkalla kerrallaan toi hyviä tuloksia. Eli kokeile, ja jos et saa toimimaan, olen erittäin valmis vaihtamaan page disstresserisi vaaleanpunaiseen tylliin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Dodih, tulihan ne kuvat tähän järjestykseen :) Tosi hyvä tuo vihreä tausta!

Anski kirjoitti...

Upea, ihana, värikäs ja vauhdikas!

Anonyymi kirjoitti...

kiva sivu. tylli on pop.

Anonyymi kirjoitti...

Maanantain Aamulehdessä oli kuulemma juttua tapahtumasta, oletko nähnyt? Pirkanmaan Sanomat löytyy muuten googlettamalla, huomenna pitäisi ilmestyä seuraava numero.

sannika kirjoitti...

Kiitos kommenteista. Omuli, Ninarsku, Shys, kaikki kokeilemaan tylliä :-)

Xing, kiitos distresser-vinkistä. Annan sille vielä mahdollisuuden, vaikka vaaleanpunainen tylli onkin erittäin houkutteleva vaihtoehto!

Lehtipollo, joo yritin ja yritin mutta mikään muu järjestys ei käynyt ;-) AL:ssa oli juttu maanantaina ja ajattelin että voisin vaikka skannata sen mutta en ole käynyt skannerilla (mulla ei ole kotona).

Minna Enqvist kirjoitti...

Hei, varasin tapaamista varten Lyanin yläkerran 21.2 klo 14-19. Luulisin että mukaan mahtuu noin 20 skräppäiliää. Ennakkoiloittautuminen minulle.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana! Tykkään tän värimaailmasta, kuvista, tyllistä, pallopaperista... :D