perjantai 16. tammikuuta 2009

Neliöitä

Edit 19.1.09 - vaihdoin kuvan, värit näkyvät nyt paremmin. Pikkuhelistimelle terkkuja että juuri näin nämä vinyylikirjaimet ropisevat irti täälläkin, nyt taas liimapuikko kauniiseen käteen...!

---

Inspiroidu-haaste sopii minulle kahdesta syystä. Ensimmäinen on se, että tulee kirjoitettua teksti valmiiksi saman tien. Valitsin juuri huomiseen skräppäystapahtumaan mukaan otettavaksi muutaman leiskan, ja löysin muutaman tosi vanhan sivun, jotka olin tekstien osalta jättänyt odottamaan inspiraatiota... Vailla tekstejä ovat edelleen. Mikähän siinä on niin vaikeaa?

Toinen haasteen hyvä puoli on se, että se tarjoilee koko ajan ideoita ja aikataulun niiden toteuttamiselle. Tällaista neliöleiskaa olen suunnitellut siitä asti, kun ostin neliöleikkurin Viikko elämästä -minialbumia varten. Mutta eipä ole tullut tehtyä, ennen kuin nyt.

Kuvat jouduin kehystämään valkoisella kartongilla, koska pienet kuvat olivat pienempiä kuin neliöleikkurin tekemä neliö. Mutta mikäs siinä! Pilkulliset paperit ovat Tildaa, enkä tykkää niistä yhtään. Niiden pinta on liian kiiltävää makuuni, eikä se anna liimatahrojen osalta yhtään armoa - pienetkin töhryt näkyvät selvästi. Pilkuista ja väreistä kyllä pidän. No, vähenivätpä nyt edes tämän verran! Raitapaperi on jokin historiallinen. Tekstin kirjoitin Jenny Bowlinin lapulle, jonka leikkasin neliöksi. Kuvasta ei oikein taida näkyä, mutta siinä on valkoisella pohjalla vaaleanpunaisia pilkkuja ja vaaleansiniset viivat, eli sopii näihin väreihin ja kuvioihin loistavasti. Kirjaimet American Crafts, värilliset paperinauhat Doodlebug ja valkoiset K & Co.

Jahas, nyt kai pitäisi oikeastaan olla nukkumassa, että olisi lauantaina virkeä ja aikaansaava. Pakkaaminenkin on vähän vaiheessa. O-ou... :-)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tosi hienosti aseteltu. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva idea toi että lähenee ja lähenee...

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva asettelu leiskassa! Täytyy miettiä itsekin jotain samantyylistä.

Anonyymi kirjoitti...

Tulin vain moikkamaan ja sanomaan kuinka kivaa oli tavata eilen! Hitsi että se sun Viikko elämästä kirjanen sitten oli upea, oli jo kuvina mutta livenä vieläkin hienompi! Mä oon kans pyöritelly montaa eri Tilda paperia käsissäni kaupassa, mutta jotenkin ne ei vaan ihan täysillä iske.
Ihana kuvasarja idea sulla tässä sivussa, ja hitsi että oon kade sun neliöleikkkurista =)

Anonyymi kirjoitti...

mää tahon kans sellasen neilöleikkurin! ja samaa mieltä ton ninarskun kanssa siitä sun viikko elämästä-albumista. IHANA! ja oli kiva tavata. vois miettiä jotain skräppäysiltaa kun samassa kaupungissa ollaan. kerro jos kiinnostaa. :)

sannika kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Ninarsku ja Elinarsku, olipa kiva tavata! Elinarsku, varmaan pitää alkaa suunnitella jotain pienimuotoista yhteishommaa, oli tuolla sen verran kivaa :-) Ja kiitos Viikko-kehuista, se on kyllä lempiprojektini.

Anski kirjoitti...

Mukavan simppeli ja selkeä sivu :)