lauantai 31. tammikuuta 2009

Omaa kivaa

Osallistuinpa sitten minäkin Craftican ensimmäiseen skräppäyshaasteeseen. Olin jo päättänyt jättää sen väliin, koska mallipohja ei houkutellut yhtään. Mutta kun istuin askartelupöydän ääreen, aloinkin katsoa valitsemiani kuvia sillä silmällä, miten ne sopisivat haasteeseen, ja sopivathan ne.
Kartonki on ColorCore-kartonki (Kiitos Emmo!), jota voi raaputtaa tai rikkoa pinnan jotenkin muuten, ja alta paljastuu vaaleampi värisävy. Korvasin haasteen pyöreän kuviopaperin raaputtamalla vaaleamman värisävyn esiin. Se oli hauskaa ja toimii mielestäni hyvin tässä lumiaiheessa! Lisäksi raaputin katkoviivakehyksen kuvien ympärille.

Mallikuvan kolme nauhaa sidoin ruseteille, suorassa ne eivät tähän sopineet. Otsikko on "oikein" mallin mukaisesti, samoin muu teksti. (Teksti jää kesken, lisään siihen vielä päiväyksen, kunhan viitsin etsiä sen kuvatiedostosta.) Oikeaan yläreunaan lisäsin vielä muutaman napin ja akryyliväripisaroita, koska halusin kaikkia lapsen lelujen värejä leiskaan mukaan. 

Kiva lisä Suomen skräppäilykartalle tämä uusi haaste siis, tervetuloa! :-)

9 kommenttia:

xing kirjoitti...

Tykkään noista ruseteista kovasti. Ja tämä sivu oli kyllä erittäin hyvää mainosta tuolle kartongille, ympyrä on noussut esiin niin hienosti. Pitää harkita.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva idea tuo raaputettu ympyrä ja nuo napit ja akryylipisarat... aivan ihanat! Tästä tuli heti uusi suosikkileiskani!

pikkuhelistin kirjoitti...

Mahtavasti käytetty Colorcorea ja tykkään valtavasti noista pisaroista :) Muutenkin tämä leiska on kyllä niin pirteä ja hyväntuulinen! Ihana!

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavan värikäs ja iloinen! Ja somat rusetit <3 Colorcore-kartongeista en ollut aikaisemmin kuullutkaan, rupesi heti kiinnostamaan...

Veeruliiru kirjoitti...

En ole itse ajatellut tuon kartongin käyttöä näin ollenkaan, mutta erityisesti nuo tekemäsi kehykset puhuttelevat! Täytyy kokeilla. Värimaailma on ihanan värikäs. Todella onnistunut sivu, taasen! =)

Anonyymi kirjoitti...

aivan ihana sivu! tosi hyvin onnistunut.

Anski kirjoitti...

Nättimys!
Tosi onnistunut leiskan toteutus. Tuo esiinraaputettu "lumipallo" kuvan takana sopii tähän aiheeseen kyllä hyvin :)
Ihania rusetteja ja ihanan iloiset värit!

elina. kirjoitti...

tosi raikas sivu. tykkään kans siitä miten oot käyttäny tota colorcorea. en oo ite uskaltautunu ostaan ja kokeileen.

käy kattoon mun sivuilla, haastoin sut!

milkcan kirjoitti...

What an awesomely cool layout!