keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Hammaspesulla

Inspiroidu-haasteena oli skräpätä salaisuus. Tämä salaisuus on sellainen minun ja kuopuksen yhteinen, hammaspesuun liittyvä perinne. Aika pieni salaisuus, mutta emme nyt vaan ole tulleet maininneeksi siitä kenellekään, ennen kuin nyt. Salaisuus on ympyröity.

hammaspesu

Värimaailman valintaan ohjasi pojan pyjama, jossa on tummansinistä, oranssia ja valkoista. Sattuipa taustapaperiin vielä sopivan vesimäinen kuviokin.

Teksti liittyy hammaspesuihin, eikä siinä ole mitään yleisemmin kiinnostavaa. Alareunan tekstit ovat pojan kommentteja leiskaan:
"Tähän voisi kirjoittaa että viimeinen kerta kun äiti pesee mun hampaat."
"Sä oot niin hyvä askarteleen että voit tehdä tähän koristeeksi hammasharjan. Ja vessanpytyn. Tai älä laita sitä vessanpyttyä!"
En sitten askarrellut vessanpyttyä koristeeksi, mutta hammasharjaa muistuttavan koristeen askartelin. Minulla on tuota hapsumaista paperinauhaa lukuisissa eri väreissä, enkä ole ikinä keksinyt, miten sitä käyttäisin. Lopulta sain puolitoista senttiä käyttöön! Jei! ;-)

blogiin1
Rivit tekstiä varten tein korjausnauhalla, jota löytyy toimistotarvikeliikkeistä. Jotain tällaista olen kaivannut jo pitempään! Kirjoitan leiskoihin usein sen verran paljon, että valmiit journaling-laput jäävät pieniksi. Tällä systeemillä tekstille voi tehdä paljon tilaa kätevästi. Lopputulos on mielestäni luontevan näköinen ja helppolukuinen. Hyvä löytö!

8 kommenttia:

PaperiSydän kirjoitti...

Ihana sivu, sopii tosiaan paperi ja pojan pyjama loistavasti yhteen! Suloinen aihe :)

omuli kirjoitti...

Tykkään sivusta, ihana aihe ja erityisesti ympyröity salaisuus on hellyyttävä. Kiva idea tuo korjausnauhan käyttö tarinoinnin alla, itsekin suunnittelin moista joskus käyttäväni mutta vielä en ole kokeillut... ehkäpä saan tästä lisää inspiraatiota (skräppäykseen ylipäätäkin).

Veeruliiru kirjoitti...

Ihana, ympyröity salaisuus!

Mä kanssa joku aika sitten bongasin Julie Kirkin blogista tämän tarinointi-idean korjausnauhan päälle! Toimii!

Jeppula kirjoitti...

Ihana idea ympyröidä tuo pieni yhteinen salaisuus, joka on niin liikkis:) Kiva sivu!

baula kirjoitti...

Loistavia juttuja taas sivu täynnä. Ihana salaisuus ja hienosti korostettu ompelein. Täytyypäs muistaa tuo korjausnauhaidea..

Marika kirjoitti...

Toi journalingjuttu on ihan huippu idea! Kiitos, että jaoit sen!

Mulla kesti kauan ennen ku löysin tehdyn hammasharjan ;)

ommu kirjoitti...

Tuo rinkulan sisältämä viesti on NIIN hellyttävä! Ja kiitos ideasta! Korjausteippiä käytin joskus muinoin paljonkin, mutta nyt en ole enää aikoihin kokeillut. Täytyypä se tehdä!

Ja kyllä minäkin aikain haeskelin hammasharjaa!

JONNA kirjoitti...

Enpä näköjään jättänyt ekalla vierailulla kommenttia, mutta tykkään tästä sivusta tosi paljon, ihana salaisuus! Skräpistin heti tuon korjausnauha-idean seuraavaan haasteeseen. :)