tiistai 25. lokakuuta 2011

Linkki & mainos

Välillä otsikoiden kirjaimia kiinnittäessäni olen miettinyt, että graafikoillehan kai on aika tärkeää se, että kirjainten välit ovat juuri oikeanlaiset, ja mikähän millekin kirjaintarralle olisi optimaalinen kirjainten väli. En ole kiinnostunut asiasta niin paljon, että olisin alkanut perehtyä siihen syvemmin, mutta Kern type -pelillä oli hauska kokeilla, miten pitkälle pääsee fiiliksellä. Kannattaa kokeilla, minusta ainakin oli mielenkiintoista!

Ja mainos: vein nipun skräppäilylehtiä (Scrapbooks Etc, Creating Keepsakes, Scrapbook Magazine, Scrapbooking m.m.) Radiokirppikselle (Tampereella). Puolikäs pöydästä (nro 91) tuli käyttööni nopealla aikataululla, joten sen enempää en ole ehtinyt askartelukamoja sinne kokoamaan. Mutta jos kaipaat skräppäilyluettavaa, käy ostamassa! Pöydän tyhjennys on jo perjantaina, eli pikaisella aikataululla tuli tämä mainoskin... Kaikkien lehtien hinta 2,50 euroa.

Nyt hinnoittelemaan lasten pieniksi jääneitä sadevaatteita... Tämä kirpparimeininkin on vähän addiktoivaa! ;-)

3 kommenttia:

Riikka Kovasin kirjoitti...

Pssst! Pienten lasten sadevaatteet kiinnostaa ;D

sannika kirjoitti...

Heh, löytyipä hyvä myyntiartikkeli! Taitaa olla teidän lapsille vielä aika isoja meidän lasten pienet... mutta toivottavasti joku muu käy ostamassa ne. :-)

PaperiSydän kirjoitti...

Kävin kans kokeilemas tuota testiä, ihan hauska, pisteet tosin vain 78 ;)