keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Shakki ja matti

Sain hauskan esimerkin siitä, miten meillä kaikilla on erilainen maku, skräppäilykurssini syksyn ensimmäisessä tapaamisessa. Koska kyseessä oli alkeiskurssi, kurssilaiset saivat materiaalit aloituskertaa varten minulta, etteivät olisi joutuneet sokkona hankkimaan tarvikkeita uutta harrastusta varten. Olin hankkinut paperilehtiön, jossa oli 24 erilaista paperia, 2 kappaletta kutakin. Pari designia osui niin makuuni, että olisin oikeastaan halunnut ne omaan käyttööni. Mutta laitoin ne kuitenkin valikoimaan, josta alkeiskurssilaiset valitsivat kukin neljä haluamaansa paperia.

Koska kurssilla oli myös muutamia aiemmin skräppäystä harrastaneita, jotka eivät halunneet aloituspakkausta, papereita jäi yli. Ja varmaan arvaattekin... Ne lempparini lojuivat kurssikerran jälkeen edelleen pöydällä - kukaan ei ollut halunnut niitä!

Tässä leiskassa pääsin käyttämään noita molempia lemppareitani isosta paperikosta. On se hyvä, että makuja on niin erilaisia! ;-)

voittajan-on-helppo-hymyillä


Inspiroidu-haasteena oli kimallus, ja minulla kimaltelee kulta. Vuodenvaihteen Kolumbianmatkalta ostin kapeaa kullanväristä koristeteippiä, joka ei ole sopinut mihinkään, paitsi nyt sopi täsmälleen paperin chevron-kuvion vaaleisiin raitoihin. (Mitäs tuo chevron muuten on suomeksi?)

Alun perin olin suunnitellut otsikon sijoittamista kullalla käsiteltyyn alueeseen, mutta en raatsinut peittää kimallusta...! Nyt valmista sivua katsoessa en toisaalta enää osaa kuvitellakaan otsikkoa muualle kuin tuohon, missä se nyt on.

Vasemmassa yläreunassa on tila päiväykselle - se näköjään jäi vielä laittamatta.

Hmm... Pitäisiköhän tarinointiin vielä johonkin ängetä se, että 8-vuotias on voittanut minut shakissa vain kerran, samoin isänsä? Ettei vaan vuosien jälkeen kenellekään tule sellainen käsitys, että hän olisi voittanut jatkuvasti... Miten nyt tulinkaan skräpänneeksi näin nöyryyttävästä aiheesta!

Huom! Kerran! ;-)

9 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihan huippu leiska!!! Ja tuo shakkinappula kuva on ihan mahtava!!!

No, onneksi tuo kerran voitettu lukee täällä blogissa, voit sitten vosien päästä näyttää ;)

Riikka Kovasin kirjoitti...

Ompa mahtava sivu! Nappulakuva on hieno.

Olisiko tuo kalanruoto?

ommu kirjoitti...

Meillä näyttää olevan samanlainen shakkilaatikko! Meidän vanhin aloitti myös isänsä voittamisen aika nuorena, mutta käyvät kyllä edelleen tosi tiukkoja matseja.

Tykkään kuvista ja noista nappi- ym. koristeista tuolla reunoilla.

Mukavaa kurssia toivottelen!

Kootut teokset kirjoitti...

Hauska sivu. :) Kivasti olet saanut sovitettua sekä pysty- että vaakakuvia samaan sivuun. Itselleni tuo on vaikeaa, mutta tässä eri suuntaiset kuvat ovat sulassa sovussa ihan huomaamatta.

Paula kirjoitti...

Hieno leiska! Taitaa tulla vielä voitto jos toinenkin lapselle vielä, kun noin nuorena aloittaa :D

Creomi kirjoitti...

Värit sopivat niin hienosti shakkinappuloihin ja aiheeseen. Hienostunut sivu ja sopivasti kimalletta :)

Ranu kirjoitti...

Tosi kiva asettelu, en jotenkaan itse osaa laittaa näin ollenkaan.
Nätti sivu, värit on niin aiheeseen sopivat.

Veeruliiru kirjoitti...

Kerrassaan mainio ja tyylikäs sivu! Hienot kuvat, ja upea asettelu!
Ja siis vain kerran! Piste. =)

Virallinen suomennos on polviorsi, itse käyttäisin vain tylsästi sahalaitaa...

SannaS kirjoitti...

waude!! loistava sivu!! tosi magee!! =)