maanantai 24. lokakuuta 2011

Puhelin soi!

Jonkin aikaa sitten näin amerikkalaisissa blogeissa yhtäkkiä paljon leiskoja, jotka perustuivat kuusikulmion muotoon. Kun esikoinen sai tyhjäksi kuusikulmaisen korusaskartelupakkauksen, nappasin sen pahvinkierrätyksestä ja päätin käyttää sitä sapluunana. Minä kanssa kun muutkin! :-)

tililililii

Kiinnitin kuusikulmiot pohjaan ompelukoneella. Ja kun ompelukone oli esillä ja otsikon kirjaimet varsin suoraviivaisia, kiinnitin kirjaintarratkin ompelemalla. Nämähän on niitä, jotka eivät omalla tarrallaan kuitenkaan pysy. L- ja i-kirjaimia ei enää ollut, joten leikkelin tähän kaikki jäljellä olevat suorat kirjaimet.

Tarkoitus oli tehdä leiska esikoisen kännykkäjutuista, mutta niistä ei loppujen lopuksi kovin paljon sanottavaa ollutkaan. Mutta jännällä tavalla puhelinjuttuja miettiessäni mielestäni kaivautui esiin kaksi vanhaa leikkipuhelinjuttua, jotka oli kiva tallettaa tähän samaan leiskaan.

Puhekuplissa on lapsen lähettämiä tekstareita, joita hänen kännykästään tällä hetkellä sattui löytymään. Kuplat tein täällä ja siirsin Photoshopiin, jonka kautta sain ne tulostettua haluamassani koossa. Tilaa on vielä parille kuplalle, kunhan kopioitavia viestejä lapsen kännykän muistiin ilmestyy. (Ja niissä muuten voisin laittaa puhekuplan väkäset osoittamaan toiseen suuntaan. Olin puhekuplia tulostellessani niin innoissani, etten huomannut että niinkin olisi voinut tehdä. :-)

Valokuvaa ei ollut enkä sitä niin kaivannutkaan. Sitten muistin 7 Gypsiesin atc-paketin, jonka kerran sain tilaamassani "yllätyslaatikossa". Laatikon piti sisältää minialbumiaihioita ja muita pahvijuttuja, ja pidin mukana olleita kuvallisia atc:ita vähän turhina ylläreinä. Mutta niin vaan yksi niistäkin löysi nyt paikkansa leiskan oikeasta yläreunasta!

7 kommenttia:

Ellis kirjoitti...

Ooooooh! <3

Tililili vaan, ihanasti oot ommellu kirjainten päälle! :)

sannika kirjoitti...

Haha, tämä oli kaikkien aikojen nopein kommentti, kun oli jo näkyvissä kun tulin vasta tsekkaamaan onko postauksessa kaikki järjestyksessä. Kiits!

Riikka Kovasin kirjoitti...

Mahtavat ompelukset ja ihana muoto!

Marika kirjoitti...

Wau!!!!

Upeat ompeleet! Mä en ensin edes hoksannu, että valokuva "puuttuu". Toi piirretty/painettu kuva on upea tuolla nurkassa!

Jeppula kirjoitti...

Magee:) ja hauska! Ihan huiput nuo ommellut kirjaimet!

Sini kirjoitti...

Onpa hieno ja kiva värimaailma sekä tietenkin tuo muoto

Veeruliiru kirjoitti...

Vähänkö tuo otsikko näyttää hyvältä ompeluksineen!?!? Joo, näyttää!
Ja oot taas niin ihanalla tavalla tallentanut lapsen kasvua ja maailman muuttumista... Tää tykkää!