maanantai 28. syyskuuta 2009

Risteilyterkkuja!

Skräppäilyristeily on nyt takana, ja kyllä kannatti lähteä! Wreck This Journaliini piirtelin tällaisen sivun muistoksi risteilystä lapsuudesta tuttua tekniikkaa hyväksikäyttäen eli laiva ja paperista leikattu aallokko sivun alla, puuväreillä värittäen.
Vietimme intensiivisesti aikaa konferenssitiloissa yhdessä skräppäillen, ja oli tosi mukavaa askaroida hyvässä seurassa, jutella, seurata leiskojen edistymistä pöydän ympärillä ja ihastella kaikkien uusia ja vanhoja aikaansaannoksia.

Risteilyn hauskin hetki oli ehkä lauantain illallisella jälkiruoan saapuessa pöytään - voi olla että se on Itämeren dokumentoiduin jälkkäri. Salamavalot räpsyivät ja kamerat surisivat, ja täytyy tunnustaa että omaltakin muistikortiltani löytyy nyt jälkkärikuva. Toiseksi hauskin oli ehkä se, kun pienet kakkupaperit jälkiruokakippojen alta alkoivat kadota skräppäilijöiden laukkuihin. Paperit tosin myöhemmin havaittiin hapollisiksi, joten niitä kannattaa käyttää vaikka sabluunoina tai muuten vaan kaukana valokuvista. Vaikka korteissa. :-)

Kiitos kaikille seurasta, ideoista ja yleisestä hyvästä mielestä, ja nähdään taas!

8 kommenttia:

pikkuhelistin kirjoitti...

Kuullostipas hauskalta reissulta :) ja tuo sivu on vallan hurmaava!

baula kirjoitti...

Kiitokset sinnekkin. :) Hyvä muuten etten vaihtanut sitä junaa, se oli nimittäin loppujenlopuksi pari minuuttia myöhemmin Oulussa. :)

marzuli kirjoitti...

Hauskan kuuloinen risteily, ehkä ensi kerralla minäkin pääsen mukaan:)

xing kirjoitti...

Hauska lapsuuden embossaus :) Kiitos hyvästä seurasta ja ideoista!

Pia K kirjoitti...

Ihana reissu, helppo kuvitella miten hauskaa on ollut! Siitä on kiva lukea, vaikka tietysti oon myös vähän kade :)

ommu kirjoitti...

Hauska sivu jälleen kerran! Ja KIITOS tosi paljon huopaideoista. Olet tosi kekseliäs. Hemppa halusi heti kukkasen talvitakkiinsa! :) Muutenkin oli tosi mukavaa tutustua paremmin.

Anski kirjoitti...

Tosi kiva lukea kaikkien blogeista risteilystä, kiva että oli onnistunut reissu :)

Journaling-sivu näyttää söpöltä!

Hemppa kirjoitti...

Olipas hauskaa lukea kivasti kirjoitettu matkakertomus :) Olisi ollut kiva olla mukana. Ommulta jo vaadin opetusta Sannikan huopakukkasesta :) Samoin sun työväenopistokurssi kuulostaa hauskalta.